Seiko

Seiko 5 Sport, un ceas de inspirație rock

Seiko

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, a acceptat ofera Seiko de a lansa un nou model de ceas inspirat de chitara sa roșie, construită împreună cu tatăl său, în 1963.

Vestita chitară electrică „Red Special” a fost realizată exclusiv manual, din lemnul unui șemineu vechi de 100 de ani. „Sunt încântat de noul ceas și mândru că chitara pe care am creat-o împreună cu tatăl meu a inspirat această colaboarare. O să-l port cu bucurie”, a declarat Brian May. Artistul și-a cumpărat primul ceas Seiko în timpul turneului trupei Queen la Tokyo, în anii ’70, și-l mai are încă.

Ceasul Seiko 5 Sport X Brian May are un cadran în culorile roșu și negru, aceeași combinație pe care o regăsim și la chitara lui May. Modelul are un calibru 4R36 dotat cu o rezervă de energie de 41 de ore și este etanș până la o adâncime de 100 metri. Ceasul va fi lansat în luna mai, în 9.000 de exemplare, la un preț de 500 de lire sterline. Accesoriul este livrat într-o cutie care aduce cu un de chitară, împreună cu o monedă. Motivul? Toată cariera sa, chitaristul May a folosit o monedă de 6 pence în loc de pană.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322