Sector – Aventură fără limite

Sport eagle
Ceasurile din colecţia Sport eagle sunt foarte versatile, construite pentru a suporta cele mai grele condiţii de vreme. Solide, modelele de aventură pot fi folosite în orice mediu: Ocean master şi Dive master sunt construite pentru scufundări, rezistând până la 200 şi respectiv 100 de metri adâncime. Marathon este un ceas cu dublu afişaj – analog şi digital. Poate fi conectat la încălţăminte specială pentru alergat pentru a arăta viteza medie a alergării şi distanţa parcursă. Nu în ultimul rând, Mountain Master este dotat cu un altimetru, busolă şi barometru.

 

 

 

Swiss Made
Ceasuri mai elegante, Sector Swiss made se pretează la purtarea la costum. Mecanismele sunt, aşa cum o spune şi numele, fabricate în Elveţia. Se remarcă modelul 890 cu cronograf şi bezel uni-direcţional, curea din piele de aligator şi fereastră de dată.

 

 

 

Sport collection
Colecţia sportivă oferă modele variate. 400 este pus în funcţiune de un mecanism quartz cu afişaj retrograd. 550 are o carcasă din oţel inoxidabil, şi un cronograf care funcţionează până la o zecime de secundă.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322