C by Romain Gauthier

Romain Gauthier Metalic

La lansarea primei ediții “C by Romain Gauthier” în 2021 s-a spus clar că acest nou calibru va duce brandul pe noi culmi. Un an mai târziu promisiunea s-a îndeplinit prin lansarea primei brățări metalice a brandului.

“C” a fost alegerea firească pentru lansarea primei brățări metalice având în vedere caracterul sobru și contemporan adaptat perfect dimensiunilor și variațiilor acestuia. Ușoară, rezistentă, modernă și sofisticată, brățara din titan se mulează perfect pe necesitățile confortului și ergonomiei, trăsături clar vizibile în momentul lansării primei ediții.

C by Romain Gauthier Metallic Bracelet
C by Romain Gauthier

Pentru Romain a fost extrem de important ca estetica brățării și a ceasului să fie unitară. În vorbele acestuia “Brățara este carcasa, iar carcasa este brățara”. Această filosofie poate fi văzută în fuziunea dintre aceste două elemente, rezultatul fiind un ceas ce nu poate fi separat de brățara acestuia.

The Evolution of Tradition. Aceasta este viziunea lui Romain, iar pentru a respecta-o este necesar un nivel foarte înalt de îndeletnicire și elemente lucrate manual. Fiecare element al brățării este lustruit manual iar aspectul satinat se joacă cu lumina și reflectă natura tehnică a brățării, dar și a ceasului în general. În esență, Romain a dorit să dezvolte o brățară mdoernă care să păstreze și să integreze metode tradiționale de prelucrare și finisaj.

Romain Gauthier Metallic Bracelet
Brățara metalică asamblată manual

Profilul geometric al ceasului în sine este unul extrem de atrăgător, unic până în momentul de față din toata linia Romain Gauthier. Rama este mai întâi prelucrată într-o formă rotundă, cu o teșire circulară înainte ca șase laturi drepte să fie tăiate în ea pentru a crea 6 fațete. În timp ce aceste fațete, care au fost lustruite, reflectă lumina și aduc ramă la viață, restul cadrului absoarbe lumina datorită finisajului satinat. Același design fațetat este replicat în jurul cristalului de safir de pe spatele ceasului.

Pentru o vizibilitate sporită, acele sunt realizate din aur alb de 18 carate după care sunt umplute cu Super Luminova. Cât despre numere, acestea sunt realizate în intregime din Super Luminova pentru a reîntări aspectul modern al ceasului.

ahsH2NmY

Mecanismul in house manual este pus la display în partea din spate a ceasului ce este transparentă. C by Romain Gauthier dispune de balansierul Romain Gauthier cu brațe curbate și greutăți excentrice calibrate, plus pârghie de paleți asamblată manual, care este triunghiulară pentru o rigiditate maximă.

Disponibil în două variații de culoare a cadranului, Gri și Salmon, prețul este de 42,000 CHF fără taxe.

Odată cu lansarea brățării din metal, Romain Gauthier a reușit să îmbine într-un mod armonios modernul cu tradiționalul, iar designul să fie unul ce va trece cu succes testul timpului.

sB0Yisod
Mecanismul in-house Romain Gauthier
Hw f3h5k
OyI9AXi0
1imCEcSQ
Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322