Rolex și Goodwood SpeedWeek au adus un omagiu mașinilor de curse

Rolex și Goodwood SpeedWeek au celebrat trecutul, prezentul și viitorul automobilelor într-un spectacol unic, care a adus un omagiu excelenței inginerești și inovației viitoare a mașinilor de curse.

Timp de trei zile, Goodwood SpeedWeek a captat atenția lumii automobilismului în timpul unei celebrări a trecutului, prezentului și viitorului automobilelor. De vineri 16 până duminică 18 octombrie, acest spectacol unic a adus un omagiu excelenței inginerești și inovației viitoare a mașinilor de curse, dar a fost și un divertisment interactiv pentru fanii de acasă.

De-a lungul SpeedWeek, telespectatorii din întreaga lume au urmărit o varietate de afișaje auto, combinând elemente celebre de la evenimentele sportive auto Goodwood anuale. Cursele populare din Revival s-au asigurat că istoria anilor 1940, 1950 și 1960 a fost amintită, în timp ce cursele de supercar și demonstrațiile de la Festivalul vitezei au prezentat designul, stilul și ingineria contemporană. Concentrându-se pe ritmul rapid de dezvoltare în Formula 1, mașinile din fiecare deceniu al istoriei campionatului au mers pentru prima dată pe Goodwood Motor Circuit pentru a marca aniversarea de 70 de ani a acestui sport.

Ceasul oficial al Goodwood SpeedWeek a fost al brandulului elvețian de ceasuri, Rolex. Încă din anii 1930, Rolex a sprijinit sportul cu motor, iar din 2004, marca a onorat patrimoniul auto la Goodwood Revival.

Legăturile strânse ale Rolex cu sportul cu motor datează din 1930, atunci când Sir Malcolm Campbell a doborât recordul mondial de viteză și a devenit primul pilot care a depășit bariera de 300 mph (484 km/h) la volanul mașinii sale, Bluebird.

Pentru a citi articolul complet, apasa https://autopro.ro/stiri-2/rolex-si-goodwood-speedweek-au-adus-un-omagiu-masinilor-de-curse/

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322