rolex explicatie ceasuri rare

Rolex explică de ce unele ceasuri sunt greu spre imposibil de cumpărat

Rolex explică în mod oficial de ce unele dintre ceasurile sale sunt extrem de greu de cumpărat. Misterul buticurilor goale a fost elucidat.

Un articol apărut pe Yahoo Finance prezenta lipsa celor mai căutate ceasuri Rolex din magazinele dedicate drept o strategie care ar fi trebuit să ducă la o creștere constantă a prețurilor atât pentru exemplarele noi, cât și pentru cele care sunt comercializate la mâna a doua. Articolul a atras multă atenție, așadar Rolex a oferit un răspuns oficial care a făcut lumină în această instanță.

„Raritatea produselor noastre nu este o strategie. Capacitatea de producție pe care o avem în prezent nu poate satisface cererea de pe piață în acest moment. Acest lucru ar fi posibil doar dacă am renunța la calitatea cu care ne-am obișnuit clienții, ceva ce nu putem face sub nicio formă. Nivelul de excelență practicat are nevoie de timp și, așa cum am făcut dintotdeauna, vom continua să ne asigurăm că ceasurile noastre răspund cu brio tuturor exigențelor specifice. Rolex nu acceptă niciun compromis când vine vorba de producerea unor ceasuri excepționale.

Toate exemplarele Rolex sunt produce în patru locații din Elveția. Sunt asamblate manual, cu mare grijă, astfel încât să se bifeze standardele de calitate, performanță și estetică. Evident, asta înseamnă că nu avem o capacitate uriașă de producția.

Finalmente, trebuie să reținem că ceasurile Rolex sunt disponibile exclusiv la retailerii autorizați care administrează independent alocările pentru clienți.”, a explicat Rolex.

Dacă vă întrebați de ce Rolex a răspuns la această întrebare acum, atunci aflați că nimeni n-a adresat niciodată această chestiune în fața companiei. Au fost doar bănuieli care au circulat în mediul pasionaților de orologerie.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322