Roger Dubuis a decedat la vârsta de 80 de ani

 

Întreaga lume orolgeră a fost pur și simplu cutremurată zilele acestea de dispariția domnului Roger Dubuis, fondatorul companiei orologere cu aceeași nume cu sediul în Elevția.

Roger Dubuis a murit la 80 de ani, lasând în urmă o viață dedicată ceasului, la care și-a adus o contribuție remarcabilă. După ce a lucrat zeci de ani la Patek Philippe, a decis să fondeze propria firmă care să îi poarte numele. A făcut-o împreună cu un partener care avea ulterior să îi ceară exit-ul. După preluarea firmei de către grupul Richmont, Roger a fost readus înapoi la casa care îi poartă numele, ca un adevărat „soul of the brand” cum l-a numit Jean Marc Pontrue, CEO-ul firmei.
Plecarea lui Roger este o mare pierdere și pentru „TEMPORIS Hall of Fame”, galeria noastră unică la nivel mondial, care grupează cei mai mari maeștri orologeri, designeri și inventatori ai timpurilor noastre. A fost la București acum trei ani, împreună cu Michel Parmigiani, Philppe Dufour și Carole Forestier, pentru a fi inclus în galeria noastră. Un moment emoțional despre care a vorbit și la București dar și ulterior în Elveția. Este greu de imaginat câtă lume din industria orologeră elvețiană ne-a întrebat ce s-a întâmplat la București de Roger a rămas atât de impresionat?…
Ca în cazul tuturor geniilor omenirii, omul Roger Dubuis a plecat, dar contribuția lui la orologerie va dăinui timpului. Noi la TEMPORIS îl vom ține mereu în memoria noastră ca pe un mare prieten și mentor. În numărul viitor, pregătim un eseu în memoriam, unde vom revela multe detalii puțin sau deloc cunoscute publicului.

image1

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322