Hermes H08 blue ambiance copyright Joel Von Allmen 1

Robustețe masculină – Hermes H08 Deep Blue Titanium

Ancorat ferm in universul masculin al Casei, Hermes H08 combina tensiunea și fluiditatea, fiind in același timp robust dar delicat. Aceasta semnătura recenta cu al sau stil asertiv etalează natura sa pluralistica intr-o nuanță intensa de gri.

Creat in 2021 de Philippe Delhotal, director de creație Hermès Horloger, ceasul Hermès H08 combină disciplina riguroasa cu standarde înalte. Pe cât de sportiv pe atat de elegant, ceasul este dotat cu o dimensiune aesterica puternica, jucându-se cu forme și materiale. Ceasul este foarte bine echilibrat înglobând interacțiunea armonioasa ale opozițiilor și contrastelor.

Modelat prin atenția acordată detaliilor și aptitudini precise, acesta se distinge printr-o conexiune grafica între toate componentele care reprezintă o adevarata semnătura a stilului. Liniile sale geometrice dezvăluie un stil îndrăzneț care include un cadran circular cu o tipografie singulara, încastrat de o carcasa cu margini fine. Carcasa sa din Titan de culoare albastru închis este completată de o margine ceramica neagră și o coroana prinsă in șurub.

Hermes H08 blue close up copyright Joel Von Allmen
Hermes H08 blue close up

O armonie de texturi și finisaje evidențiază cadranul albastru, punctat de numerele arabe si Accente de portocaliu.

Liniile negre indica orele, minutele si secundele, precum si data între orele 4 si 5, acestea fiind actionate de mecanismul Hermes H1837 cu functionalitate automata.

Cureaua albastra cu o catarama de titan neagră subliniază spiritul sportiv si Creează un aspect urban si contemporan care reprezintă lumea accesoriilor Hermes pentru barbati. Piesa are acum un preț de lansare de aproximativ 8000 de euro.

Hermes H08 blue soldat copyright Joel Von Allmen
Hermes H08 blue soldat copyright Joel Von Allmen
Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.