Rezistenţa celor 3

Master Compressor Extreme Lab a fost prezentat presei în 2007, fiind primul ceas produs vreodată care funcţionează fără ajutorul niciunui tip de ulei sau lubrifiant. Anul acesta, pentru a-şi demonstra capacitatea de a produce piese cu adevărat durabile Jaeger-LeCoultre participă alături de o echipă de alpinişti profesionişti la o ascensiune a lanţului muntos Himalaya.

Stéphane Schaffter, un alpinist elveţian, Apa Sherpa, veteran al Everestului şi Little Karim, expert în călătorii la peste 8.000m, vor purta trei ceasuri uluitoare, gata de a face faţă condiţiilor extreme. Lui Master Lab Compressor i se adaugă modelul 1958 Geophysic Chronometer (ceas vintage reeditat – rezistent la apă şi câmpuri magnetice) precum şi o piesă care se află încă în dezvoltare în atelierele din Vallée de Joux.

Dezvoltate special pentru a face faţă încercărilor de pe munte, cele trei piese îşi păstrează acurateţea chiar şi la altitudini de peste 5000m, dar şi la temperaturi de până la – 40°C. Vom reveni cu amănunte.

Sursa: TimeZone

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322