Ressence Type 1 Slim Red

Ressence Type 1 Slim Red – mai roșu decât focul!

Ressence ca entitate a adoptat o atitudine extrem de interesantă încă de la fondarea sa. Nu a realizat o serie de ceasuri, ci a lansat modele unice. Fiecare piesă are propria sa identitate completă care nu poate fi dublată.

Sistemul convex orbital al Ressence este, de asemenea, unic. Acesta permite afișarea în stil regulator care arată orele, secundele și ziua săptămânii în propriile cadrane interioare. Minutele ocupă partea centrală și se poziționează gradual în partea dreaptă a ceasului. Pe măsură ce minutele trec, cadranul se învârte și el pentru a permite citirea cu ușurință a minutului.

Ressence Type 1 Slim Red1

Prezentat inițial în negru, Type 1 Slim a fost realizat și în variante albastre, argintii și cu cadran alb, precum și un cadran verde măslin anul trecut, parte a unei serii dedicate aniversării de 10 ani a Ressence. Acum vine și varianta roșie. În ciuda execuției mai mult sau mai puțin monocromatice a cadranului, nu există niciun compromis cu privire la lizibilitate. Mâinile albe și marcajele de culoare gri pal se evidențiază în contrast puternic cu adâncimea roșie a fundalului interfeței, asigurând o citire facilă a timpului.

Ressence Type 1 Slim Red2

Ressence Type 1 Slim Red are un diametru de 42 de mm, o grosime de 11 mm, este realizat din titan V, folosește mecanismul ETA 2892 personalizat și are un preț de 19.900 de euro. Va fi produs doar în 2021, în funcție de numărul de comenzi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322