Reservoir Kanister

Reservoir apasă pedala de accelerație cu noul Kanister

Reservoir Kanister apelează la puternicele simțăminte pe care le dezvoltă cei prigoniți de nostalgie. Parcă poți mirosi deja benzina!

Intercalarea dintre ceasuri și mașini nu este vreo noutate. Producătorul francez Reservoir vrea acum să redea lumii propria sa viziune asupra acestei simbioze. Cu design desprins din Paris și manufactură elvețiană chiar ar putea reuși!

Cel mai recent ceas al lui Reservoir este Kanister , o nouă colecție inspirată de vitezometrul Porsche 356 Speedster din anii 1950, o mașină de colecție care este precursorul emblematicului 911. Speedster este cunoscut pentru manevrarea sa fabuloasă.

Reservoir iese în evidență prin semnul său evocator pentru tahometre. În plus, se simte că Reservoir joacă un joc lung: toate design-urile și mișcarea de bază sunt brevetate, acesta din urmă fiind un modul personalizat de 124 de componente bazat pe un calibru de bază ETA 2824, care este cunoscut pentru fiabilitatea sa.

Reservoir Kanister pornește de la 3.510 euro și poate atinge chiar 4.000 de euro. Vor exista, însă, modele speciale destinate colecționarilor.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322