Patek Philippe smalt record phillips

Record mondial nou pentru un Patek Philippe, stabilit de Phillips și Bacs&Russo

Patek Philippe Two-Crown Worldtime cu cadran din smalț Cloisonné a fost cumpărat pentru o sumă record, după ce Phillips a organizat o licitație în parteneriat cu Bacs&Russo.

În urma unei licitații care s-a concentrat în jurul a nouă licitații telefonice, prețul final pentru Patek Philippe Two-Crown Worldtime cu cadran din smalț Cloisonné a fost stabilit la 6.427.776,00 euro! Clientul a rămas anonim.

Cunoscut și sub denumirea „Silk Road”, acest Patek Philippe cu cadran din smalț a fost unul dintre cele mai căutate ceasuri din lume. Deși nu era cunoscut înainte, această unitate este unică și rămâne cu atât mai importantă cu cât corpul este realizat din aur.

Importanța modelului este recunoscută de însuși creator. Patek Philippe are în propriul muzeu trei examplare, adică 10% din producția totală.

Ceasul este alimentat de una dintre cele mai fiabile mișcări „de timp” ale timpului de la Patek Philippe, modificat personal de Louis Cottier – inventatorul sistemului orar mondial. Trecând dincolo de calitatea obișnuită Patek Philippe, producția limitată și cadranele decorate diferit au însemnat că fiecare dintre aceste ceasuri a fost tratat practic ca un Pièce Unique.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322