Rebellion Predator Apnea

Rebellion Predator Apnea este primul ceas pentru scufundători al mărcii. Cu o lizibilitate maximă, fiabilitate și robustețe, Rebellion Predator Apnea este o gură de aer proaspăt în lumea ceasurilor de scufundări. Din nou, Rebellion a creat un ceas original cu un design puternic și o eficiență formidabilă.

Fără compromisuri

Ceasurile Rebellion a respectat și stăpânit regulile, reușind să le depășească. Primul ceas pentru scufundări al mărcii elvețiene este la fel ca toate ceasurile colecțiilor Rebellion : fără compromisuri!

Rebellion Predator Apnea combină o personalitate estetică puternică cu o mecanică fiabilă și robustă. Întotdeauna în fruntea inovației, Rebellion oferă un instrument real dedicat excursiilor subacvatice. Predator Apnea are toate calitățile esențiale pentru garantarea scufundărilor, în cele mai bune condiții posibile.

Afișaj excepțional

Luminozitatea a fost întotdeauna în centrul cunoștințelor inovatoare elvețiene în domeniul ceasurilor. Predator Apnea prezintă un nou tip de cadran, o premieră în istoria ceasurilor Rebellion. Elementele luminescente tridimensionale, produse de dispozitive unice în lume, au făcut posibil crearea unui afișaj tridimensional spectaculos, pe cât de estetic și practic.

Tehnologii de vârf

Materialul luminiscent este omniprezent pe noul cadran de tip fagure al ceasului Predator Apnea. Ceasul este împodobit cu cifre de dimensiuni XXL, inserții în indexi și fereastra de date, care sunt modelate pentru a forma blocuri de albastru Super-LumiNova. Utilizarea tehnologiei SLN Blocks permite obținerea unei luminescențe puternice pe întuneric cu emisie de albastru intens.

Bezel negru, mare

La fel ca în cazul oricărui ceas pentru scufundări, prezența unui bezel negru mare permite  scufundări de mare claritate. Ușor de manevrat, ușurează alegerea calculării timpului de scufundare scurs sau a celui rămas. Cu un pic de cunoștințe, doritorii îl pot folosi și pentru a citi un al doilea fus orar. Unidirecțional, evită orice incident sau manevră falsă, care ar putea reduce limitele stabilite inițial în ceea ce privește rezerva de aer sau timpul de decompresie.

Rezervă de putere de 48 de ore

Ceasul Predator Apnea are o carcasă robustă și ușoară cu diametrul de 48 mm din titan negru DLC clasa 5. Rezistent la apă până la 100 de metri, protejează în mod ideal calibrul Swiss Made cu 28.000 de vibrații pe oră. Mecanismul automat garantează cel puțin 48 de ore de rezervă de putere. Rezerva de putere acoperă datele despre timp, precum și data afișată în fereastra sa poziționată la ora 3.

Ceasul de scufundare Predator APNEA vine cu o curea confortabilă din cauciuc. Prezența unei încuietoare pliabile brevetate  asigură securitatea atunci când este purtată în oraș sau pe un costum gros din neopren.

SPECIFICATII TEHNICE

CARCASĂ: Carcasă titan negru DLC negru clasa 5 și bezel rotativ cu scară de scufundare și zonă de la 60 la 15 minute

CRISTAL: Cristale de safir rezistent la zgârieturi cu tratament anti-reflexiv

CARCASĂ: Diametru: 48mm, grosime: 17,1mm

CADRAN: Black Sunnycomb cu tehnologie 3D Swiss Luminova

REZISTENTA LA APA: 100 m / 10atm

MECANISM: Mecanism automat elvețian

FUNCȚII: Ore, minute, secunde și dată

BIJUTERII: 27

FRECVENȚĂ: 4 Hz (28.800 alt / h)

REZERVĂ DE PUTERE: 48 de ore

CUREA, CATARAMĂ: curea din cauciuc negru și încuietoare pliabilă cu extensie milimetrică patentată

EDIȚIE LIMITATĂ – 25 de piese

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322