Raymond Weil introduce Maestro Blues

Compania de ceasuri elvețiană, Raymond Weil, prezintă două noi creații la colecția sa emblematică Maestro Blues, un tribut adus sursei de creație a brandului: muzica.

Raymond Weil prezintă două noi modele, Maestro Blues, inspirat de sunetele fascinante ale “blues-ului”. Echipate cu un mecanism automat cu înfășurare automată, găzduită într-o carcasă cu diametrul de 40 mm, ceasurile  dispun de un cadran captivant, de culoare albastru închis, ornat cu o decorație delicată, asemănătoare undelor.

Indicatoarele contemporane rafinate oferă o legătură elegantă pentru cifrele romane albe ale cadranului. Maestro Blues cu carcasa placată cu PVD din aur roz are o deschidere de dată la ora 3, în timp ce versiunea din otel inoxidabil este echipată cu o deschidere la amiază, dezvăluind subtil inima ceasului. Ambele versiuni vin perfect cu o curea din piele albastră, cu cusături albe.

Brandul independent de ceasuri elvețian, Raymond Weil, a punctat din nou la elementele  sale forte, oferind un spectacol virtuos care merită atenție, Maestro Blues.

RAYMOND WEIL este numele unei  Case de  ceasornicarie elvețiană și cea a unei familii care, de aproape o jumătate de secol, își transpune valorile în inima ceasurilor sale.

Apărând în cercul privilegiat al afacerilor independente de familie, ea creează ceasuri elegante și rafinate pentru femei și bărbați. Fondată în 1976, Casa este condusă de Elie Bernheim, nepotul fondatorului care a dat și numele companiei. De-a lungul a trei generații, firma din Geneva își continuă dezvoltarea și își consolidează constant statutul de lider în industria ceasurilor elvețiene.

Muzica și arta sunt pentru Raymond Weil o sursă inepuizabilă de inspirație și creativitate. Această viziune durabilă bazată pe familie nu numai că fortifică puterea lui Raymond Weil, dar și modelează natura distinctivă. Muzică și artă îi stimulează creativitatea și se află în centrul tuturor parteneriatelor internaționale cu artiști renumiți, branduri de muzică renumite, săli de concerte emblematice, fundații dedicate susținerii artelor, precum și cu cele mai prestigioase ceremonii de premiere.

Bazându-se pe mai mult de 40 de ani de experiență, Casa Raymond Weil  aduce în prim plan competențele și expertiza de ceasornicărie dobândite cu răbdare, în Elveția, de-a lungul secolelor. Precizia, calitatea, fiabilitatea, noblețea și materialele de înaltă tehnologie sunt standardele exigente ale unei filozofii care îi câștigă mult mai râvnita etichetă “Swiss Made”.

Date Tehnice Maestro

2227-STC-00508

Mecanism mecanic cu auto-înfășurare cu roată de echilibrare vizibilă – RW4200

Rezervă de putere 38 h

Rubine 26

Funcții Ore, minute și secunde

Margine rotundă carcasă – Oțel lustruit

Diametru: 40 mm

Grosime: 9,2 mm

Coroană Oțel lustruit – cu monograma RW

Cristal de safir

Cadran albastru închis, galvanizat, înzestrat cu un motiv asemănător unui val

Balansier roata de deschidere la ora 12

Indici marcatori de ore albe cifre romane

Indicatoare din oțel tip baton

Capac spate din cristal de safir

Curea din piele de vițel albastră, cusută cu alb

Cataramă RW cu sistem de împingere dublă

Rezistența la apă 5 ATM

Publicat de admin la data de 9 March, 2018 12:08 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.