Raymond Weil celebrează bărbatul liber

Raymond Weil a îmbogățit colecția Freenlancer cu un nou model de inspirație retro, care celebrează bărbatul cu spirit liber.

Lansată în 2007, colecția Freelancer a fost creată în cinstea bărbatului liber, care dorește să rămână în control asupra propriului destin. Păstrând aceeași linie, noul model 7732-TIC-50421 combină stilul clasic și cel modest pentru a crea un design armonios și unic.

Carcasa rotundă de 42 mm este realizată din oțel inoxidabil de culoarea titaniului. Modelul retro oferă o fereastră pentru dată la ora 3 și o scală circulară de tahometru. Cadranul albastru intens, satinat, contrastează cele trei contoare de cronograf bej și este completat de indexuri proeminente placate cu nichel. Indicatorii și indexurile  sunt acoperite cu Super-LumiNova și permit o lizibilitate foarte bună în întuneric. Cadranul este protejat de un cristal de safir cu acoperire antireflex, care oferă durabilitate și vizibilitate maximă.

Noul cronograf Freelancer se mândrește cu un mecanism cu înfășurare automată Caliber RW5200, ce are o rezervă de alimentare de 48 de ore și o frecvență de 28.800 de vibrații pe oră.

Freelancer 7732-TIC-50421 este echipat cu o curea din piele de vițel maro, care adaugă un farmec natural acestui ceas. Cureaua este asigurată de o clemă pliabilă din oțel inoxidabil, care este prevăzută cu un sistem de siguranță cu două butoane.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322