raketa russian code

Raketa Russian Code – pariu cu timpul

Și, cel mai probabil, un pariu cu clienții! Iată ce rețetă propune Raketa cu al său Russian Code proaspăt lansat.

În acest spectru al industriei este greu să găsești ceva care contracarează cu adevărat convenționalul. Raketa, însă, a avut curaj. Bazele i-au fost puse în anul 1961, în Rusia. Marca a încercat să își maximizeze produsele prin marketizarea succesului autohton obținut de Yuri Gagarin. Având acest lucru în vedere…

Aflăm cu Universul, așa cum puțină lume știe, se învârte în sensul invers al acelor de ceasornic. Raketa a mizat pe popularizarea acestei informații și a creat Russian Code care se află în armonie cu spațiul.

Nu există nicio îndoială că indicarea timpului va fi puțin incomodă. Deși este posibil să nu pară prea neobișnuit dintr-o privire trecătoare, o inspecție mai atentă relevă sursa disconfortului. Niciuna dintre cifrele arabe stilizate nu este plasată acolo unde ar trebui.

raketa2

Pentru a crea acest ceas de avangardă, Raketa a trebuit să devină creativ atunci când a conceput o mișcare care a permis inversarea timpului invers. Pentru a face acest lucru, inginerii au efectuat modificări mecanice semnificative ale butucului de evacuare și al arcului principal și au venit cu Calibrul 2615R. Din fericire, Raketa fabrică 100% din componentele interne, ceea ce le-a permis libertatea și cunoștințele de a crea ceva atât de diferit.

Raketa Russian Code este un dispozitiv cu trei mâini cu diametrul de 40,5 mm, care se încadrează la un maxim de 45 mm. Grosimea carcasei este impunătoare, la 16,5 mm, dar se află în termenii rezonabilității.

raketa

Tema interplanetară care ghidează funcția ceasului a fost pusă în valoare prin amplasarea Pământului cu orientare înspre întinderea mare a Rusiei. Un alt detaliu fantastic este complotul de lume mare, gri-lunar de la sfârșitul mâinii secundelor, care imită realitatea și orbitează Pământul. În scopul lizibilității, mâinile sunt umplute cu generozitate cu Super LumiNova, care este mai mult decât suficientă pentru a privi stelele, fie în cerul nopții, fie pe propria încheietură.

Raketa Russian Code este creat în numai 600 de exemplare, din care 300 sunt într-o culoare mai discretă.

Prețul pentru acest ceas pleacă de la 1208 euro fără TVA, în timp ce varianta cu aur este mai ieftină cu 58 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322