Rado dezvaluie colectia True Square

Atelierul Rado dezvaluie colectia True Square compusa din trei noi ceasuri care celebreaza exprimarea identitatii proprii.

A realiza un ceas atragator, precis si interesant intr-o lume din ce in ce mai dominata de tehnologie reprezinta o provocare la care nu multi raspund inspirat. Putem spune ca acum a purta un ceas complet mecanic si lipsit de interventii tech reprezinta o alegere personala cultivata, o extensie a propriei personalitati.

Rado a inteles acest lucru.

Atelierul elvetian a implementat pana la capat acest trend bazat pe gusturi individualizate si dorinte de expresivitate prin noua sa colectie True Square formata din Rado True Square x Tej Chauhan, Rado True Square Formafantasma si Rado True Square Undigital.

Toate cele trei modele folosesc aceeasi carcasa patrata de 38 de mm integrata in bratara. Cadranul acestora este rotunjit la margini, astfel obtinandu-se unghiuri mai delicate.

Colectia True Square nu duce lipsa deloc de curaj, mai ales cand privim modelul True Square x Tej Chauhan.

Este pur si simplu vibrant cu al sau finish ceramic imbracat intr-o trimitere directa catre gloriosii ani `60. Tonul mustar este contrastat de prezenta discreta a carcasei ce innobileaza folosirea metalului dur si rezistent.

Daca preferi un look minimalist, atunci Rado True Scret s-ar putea sa ti se potriveasca mai bine decat True Square.

Chiar si asa, Rado True Square Formafantasma s-ar putea sa iti fie pe plac. Ideea pusa in practica de specilistii atelierului elvetian este curajoasa.

Ceasul pare sa fie sculptat dintr-un bloc de marmura si transformat intr-un accesoriu de exceptie. Concentrarea pe masurarea timpului este minima, asadar suprafata cadranului arata ca o invitatie la trairea intensa a fiecarei secunde. Ramane, insa, simplu intr-o lume in care eleganta este inteleasa gresit.

Rado True Square Undigital propune varianta care ar putea fi pe placul majoritatii, mai ales prin modul in care pune in lumina digitalizarea ca pion principal.

Acesta are un aspect mat, cu forme discrete ce se releva doar in prezenta unei surse de lumina puternice si inchide in esenta sa contrastul dintre analogic si digital.

Toate cele trei noi modele pot fi scufundate pana la 50 de metri.

Redesenarea pusa in practica de Rado schimba modul in care colectia True Square era perceputa pana acum. Avem parte de o interpretare diferita ce aduce in rolul principal subiectivitatea individuala.

Colectia True Square foloseste mecanismul automat ETA C07.611, o evolutie clara fata de ETA 2824-2.

Preturile pentru cele trei noi modele pleaca de la 1800 de dolari pentru Rado True Square x Tej Chauhan, continua cu 2.350 de dolari Rado True Square Undigital si se opreste la 2.550 de dolari pentru Rado True Square Formafantasma.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322