Puritatea luminii

 

Originea colecției Aquascope datează din anii 60 ai secolului XX, când JeanRichard își construia un nume în lumea orologeriei prin ceasurile sale pentru scufundări. Îmbinând cu succes liniile retro cu invoațiile tehnologice, manufactura a reușit să creeze o serie de ceasuri elegante și totodată extrem de rezistente.

 

Ideea noului Aquascope Lady Day constă în jocul de nuanțe ale albului. Cadranul este realizat din perlă având 8 marcaje din pietre prețioase ce contrastează elegant cu imaginea curelei din satin perfect finisată.

 

Carcasa realizată in-house are o etanșeitate de până la 300 de metri, iar bezelul rotativ este acționat de către o a doua coroană amplasată în dreptul orei 9 care ajută la contorizarea timpului petrecut sub apă. În dreptul orei 3 se află coroana principală, ce reglează ora, având gravate inițialele manufacturii.

 

Ceasul este echipat cu un mecanism automat JR1000 conceput și fabricat în atelierele companiei. Rezerva de mers este de aproximativ 48 de ore, modelul oferind funcții de ore, minute, secunde și dată.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322