Privind în larg – Hublot Classic Fusion Chronograph

Hublot a făcut o regulă din a dezvolta colaborări cu numelele mari din sport sau din industria luxului. Această concepţie, împreună cu o continuă inovaţie adusă ceasurilor, a dus firma din Geneva în topul orologeriei mondiale. Astfel, nu este de mirare că din 2005 Hublot a devenit partener oficial al Monaco Classic Week, organizat de Yacht Club de Monaco. Evenimentul are loc în fiecare an, în luna septembrie, iar vizitatorii pot admira o mulţime de ambarcaţiuni de lux, de la corăbii cu vechime la bijuterii tehnologice. Este modul prin care Monaco evocă legătura sa cu marea.
  
Fiind a 10-a ediţie a acestui eveniment special, Hublot a decis să lanseze un ceas dedicat acestui moment. Classic Fusion Chronograph este perfect adaptat pentru un stil de viaţă sportiv, fiind realizat din titaniu, ceea ce asigură o greutate foarte redusă. Modelul impresionează prin rezistenţa mărită la şocuri şi prin proprietăţile sale anti-corozive. Un ceas dedicat celor ce iubesc marea are nevoie de o etanşeitate ridicată, iar Hublot nu a neglijat acest aspect, limita sa fiind de 50 de m.
 

 

Cadranul său albastru aminteşte de întinsul mării şi realizează un aspect plăcut prin constrastul cu cele două contoare din argint. Logo-ul Yacht Club de Monaco este prezent pe cadran în dreptul orei 6, în timp ce emblema manufacturii elveţiene este gravată pe coroană. Cureaua din piele de aligator este – cum altfel? – albastră, fiind întărită cu cauciuc pentru o mai bună rezistenţă în timpul scufundărilor.
 
Bezelul din titaniu este fixat prin 6 şuruburi în formă de H, realizate din acelaşi material. Cristalul folosit este satin cu proprietăţi anti-reflexie, motorul din spatele ceasului fiind un cronograf mecanic automat avînd o rezervă de mers de aproximativ 42 de ore. Hublot a anunţat că acest model va fi disponibil numai într-o ediţie limitată de numai 250 de exemplare, fiecare avînd gravat numărul său individual.
 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322