ceas nft

Jean-Claude Biver și WISeKey oferă primul NFT sub formă de ceas de lux

Dacă până acum am avut mai multe lucrări artistice care au fost comercializate ca NFT-uri, un ceas de lux n-a fost subiectul unei astfel de licitații. Jean-Claude Biver și WISeKey vor să schimbe acest lucru.

Pentru a marca acest moment de referință, Jean-Claude Biver a ales Bigger Bang All Black Tourbillon Chronograph “Special piece”, un ceas important în industrie. Acesta a jucat un rol important în stabilirea noilor trenduri din prezent și a marcat istoria Hubot fiind într-același timp și un simbol al succesului.

Non Fungible Token (NFT) este un jeton criptografic de pe blockchain care reprezintă un tip unic de activ.

Ar putea fi jeton utilitar, jeton de securitate sau orice alt obiect unic cu un singur proprietar. Activele lor digitale și clasificate evoluează împreună cu tehnologia de criptare și blockchain. Deoarece NFT-urile nu sunt interschimbabile, ele pot acționa ca dovadă a autenticității și a proprietății în domeniul digital. La fel ca alte blockchain-uri, NFT-urile vor exista pe o singură adresă. În special, NFT nu poate copia sau transfera fără permisiunea proprietarului, nici măcar emitentul NFT. NFT poate fi tranzacționat pe piețe deschise, cum ar fi OpenSea. Aceste piețe conectează cumpărătorii cu vânzătorii, iar valoarea fiecărui simbol este unică. Bineînțeles, prețurile NFT sunt supuse modificărilor legii cererii și ofertei de pe piață.

unnamed

Săptămâna trecută ați aflat de pe CaesarEmporium că până și robotul Sophia a creat și vândut un NFT.

Acum Jean-Claude Biver și WISeKey oferă primul NFT sub formă de ceas de lux. Produsul fizic va fi dublat de un certificat digital, iar licitația va începe pe 31 martie la 4 PM CET.

Jean-Claude Biver și WISeKey au mai făcut echipă în trecut, lansând acum 12 ani la BaselWorld primul certificat digital pentru un ceas de lux.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322