Pre-Baselworld – Tissot Sea-Touch

Rezistă până la 200 de metri. Indică adâncimea scufundării, un cronograf digital, temperatura, are alarmă, funcţie de busolă şi un calendar perpetuu. În plus, arată un al doilea fus orar şi se bucură de toate avantajele unui ceas de scufundări – cadran luminiscent, etanşeitate sporită, butoane protejate printr-un sistem patentat precum şi un registru al scufundărilor.

Când scafandrul intră în apă la cel puţin 1m 40 indicatorii se deplasează automat în dreptul orei 9. Minutarul indică mai apoi adâncimea scufundării pe o scală marcată pe bezel în timp ce limba de minute arată în timp real viteza de deplasare.

Toate funcţiile lui Sea Touch sunt accesibile prin intermediul sistemului brevetat de seria T-Touch, prin atingerea cadranului. Modelul e disponibil în trei culori, portocaliu, alb şi negru într-o carcasă din oţel inoxidabil.

Singurul defect al lui Tissot Sea Touch pare a fi specializarea exagerată pentru scufundări. Ideal pentru purtat odată cu neoprenul costumelor de scuba, ceasul pare a-şi pierde din farmec pe uscat. Răspunsul îl poate da furniza doar prezentarea de la Baselworld.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322