Pre Baselworld 2018 – Hublot Big Bang Unico Red Magic

Întotdeauna unic, mereu diferit. De data aceasta, Hublot și-a dedicat abordarea inovativă ceramicii. Prin crearea unui nou material – primul material ceramic viu colorat – Hublot și-a folosit încă o dată imaginația nelimitată pentru a fi primul în lume. Exclusiv concepută și produsă în interiorul departamentului Hublot Research & Development, această invenție a fost brevetată. Un cerc triplu de forță, ceramica inventată de Hublot este inovatoare atât din punct de vedere al materialului, cât și al procesului de fabricație. În plus față de culoarea vibrantă este și mai grea decât ceramica convențională.

Hublot aduce culoare ceramicii

Laboratorul Hublot R & D și Laboratorul de Metalurgie și Materiale au reușit să inventeze o formulă magică care permite crearea de ceramică viu colorată. Acest lucru nu a fost făcut anterior în industrii care utilizează ceramică tehnică și estetică. În plus, Hublot a perfecționat toate procedurile necesare pentru a realiza fiecare componentă a carcasei de ceas din acest material special. În total, pentru Hublot a durat patru ani pentru a stăpâni această descoperire și a trece de la ideea inițială la industrializarea sa. Invenția este Hublot 100%, iar expertiza a fost brevetată. Hublot continuă să facă pași în cercetarea materialelor. Această ceramică recent dezvoltată este incredibil de densă, având o duritate de 1500 HVI comparativ cu 1200 HV2 la ceramică de până acum, cea clasică. Acest lucru are ca rezultat un material extrem de rezistent.

Culoarea este realizată printr-o inovație majoră prin care o fuziune între presiune și căldură sinterizează ceramica, fără arderea pigmenților. După ce a stăpânit culorile de bază cu această metodă, Hublot este gata să introducă colecțiilor de ceasuri o nouă lume a ceramicii colorate. Prima eliberare de culoare vibrantă este roșu vibrant, ceea ce crește și duritatea ceramicii Hublot.

Puterea lui roșu

Pentru această primă ceramică colorată, Hublot a ales un roșu viu, care simbolizează puterea, pasiunea și gloria. Big Bang Unico Red Magic este, fără îndoială, un ceas ceramic ultra-rezistent.

Cu o ediție de doar 500 de bucăți, carcasa și cadranul de 45 mm sunt fabricate din ceramica roșie brevetată și patentată Hublot, cu un finisaj lustruit. Flanșa, indicii, contoarele pentru minute și secunde, și cifrele arabe se potrivesc cu această nuanță, împodobită în același roșu pentru a evidenția contrastul cu mecanismul Unico HUB124 și a roții coloană, vizibil pe partea  prin cristalul de safir al cadranului. Această temă cuprinde întregul ceas, dotat cu o curea din cauciuc roșu.

Atragerea atenției din orice unghi și captivarea tuturor celor care o văd, ceramica roșie este considerată a fi un showstopper. O invenție importantă care demonstrează încă o dată că Hublot continuă să-și impună arta fuziunii și că, sub impulsul său, lumea materialelor și a aliajelor nu va înceta niciodată să fie reinventată. Acesta este un material adevărat rezultat al motto-ului Hublot: “fii primul, fii unic, fii diferit!”

Mecanismul UNICO: proiectat, dezvoltat, prelucrat și asamblat de către micro-mecanici, ingineri și ceasornicari de la Hublot. Cronograf de rezervă (poate fi resetat în orice moment – unic în industria ceasului), două butoane, cu indicatorul de dată, mecanism cu cuplaj dublu și “roată coloană” vizibilă pe partea transparentă a cadranului. Contorul de oră este condus direct de barilletul principal și nu există salt în mecanismul cronografului: aceasta crește fiabilitatea și robustețea. Furca de paleți și roata de evacuare sunt fixate pe o platformă detașabilă și sunt fabricate din siliciu, a cărui ușurință asigură o garanție a performanței. 330 de piese componente. Frecvență 4 Hz (28,800 Vib / h), rezervă de putere de 72 de ore.

Specificații tehnice:

Referință: 411.CF.8513.RX

Materialul carcasei: Ceramica roșie lustruită

Dimensiune: 45 mm

Mecanism: Hublot HUB1242

Rezervă de putere: 72 ore cu înfășurare automată

Rezistența la apă: 100metri / 10ATM

Cadran: scheleton mat roșu, aplicații roșii cu substanță luminescentă neagră

Curea: din cauciuc structurată cu căptușeală neagră și roșie

Ediție limitată la 500 de bucăți numerotate

Catarama: Neagră din Titan cu încuietoare din ceramică neagră cu inserție

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322