Pre Baselworld 2018 – Corum Golden Bridge

Când lumea ceasurilor se pregătește intens pentru Baselworld brand-urile lansează teaser-e mai mult sau mai puțin complete ca informație pentru a capta atenția actorilor din industrie. Printre aceste mărci se numără și Corum, cu o ediție limitată a modelului ” Golden Bridge” produs în parteneriat cu Joachim Horsley, compozitor, aranjor, orchestrator și pianist.

Milioane de oameni îl cunosc pe Joachim Horsley … fără să-l vadă sau să-l recunoască. El a compus coloane sonore pentru filme în producțiile Dreamworks,  aranjamente muzicale pentru pentru Michael Bublé și John Legend, a cântat pe scenă cu Ben Folds și chiar are un canal YouTube pentru propriile aranjamente, care au fost redate de nenumărate ori cu 10 milioane vizionări în șase luni – un spectacol de neegalat de orice alt pianist solist.

Muncind într-un ritm frenetic, Joachim Horsley și Corum s-au reunit pentru a crea o compoziție unică de ceasornicărie, care a fost dezvăluită la un spectacol excepțional la Folies Bergère din Paris, în data de 15 februarie. Acest mare eveniment internațional a ridicat voalul de pe Golden Bridge, un ceas făcut de Corum pe măsura lui. Parte dintr-o ediție strict limitată, această piesă marchează începutul unui parteneriat durabil între Corum și Joachim Horsley. Este, de asemenea, pentru prima oară când Golden Bridge al lui Corum s-a angajat într-un parteneriat muzical pe termen lung, care, în anii următori, se va extinde dincolo de domeniul orologeriei pure.

“Golden Bridge Joachim Horsley va fi primul ceas Corum care va avea un decor metalic pe capacul de safir din spatele carcasei. El ilustrează un extras din partitura inițială a celei de-a VII-a Simfonii a lui Beethoven. Piesa va fi disponibilă în aur alb și auriu roz.

De asemenea, Corum s-a alăturat echipei Reuge pentru a marca acest parteneriat și pentru a oferi “Golden Bridge Joachim Horsley” o caracasă unică de prezentare. Proiectată special pentru artist, această cutie muzicală va reda trei dintre melodiile aranjate personal de Joachim Horsley: compozițiile lui Bach, Mahler și Beethoven reinterpretate ca rumbe sau cu ritmuri inspirate de cubanezi.

În plus față de această cocproducție, Corum va oferi și clienților săi – iubitori de muzică sau nu – șansa de a-și crea propriul Golden Bridge pe baza modelului inițial. Decorul de pe capacul de safir de pe verso-ul carcasei  poate avea o parte din partitură diferită, sau se poate opta pentru un alt motiv, litere sau o stemă.

Acesta este încă un pas făcut de Corum pentru a spori potențialul de personalizare. În urma unor ediții foarte limitate și a colaborărilor unice cu artiștii, marca La Chaux-de-Fonds face un nou pas înainte oferind colecționarilor posibilitatea de a-și crea o piesă unică.

Specificații tehnice – Corum Golden Bridge Joachim Horsley Edition

Carcasă: 29.50 mm x 42.20 mm x 9.30 mm – carcasă din aur alb de 18k – cristal de safir cu dublă față de acoperire A / R – capac carcasa de safir  – rezistent la apă la 30 m

Mecanism: calibru CO 113 – 28.800 vibrații pe oră – rezervă de putere 40 ore – 19 rubine – ore, minute

Curea: piele de aligator cu cataramă pliabilă triplă din aur alb

Preț: 49,700 franci elvețieni.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322