Pre Baselworld 2018 – Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique, într-o versiune de email “Grand Feu”

Ca preludiu la Baselworld 2018, Breguet prezintă primul model nou al colecției sale din 2018. Inventatorul regulatorului turbillon introduce clasicul său Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique, într-o versiune de email “Grand Feu”.

În 2018, Breguet își îmbogățește colecția Grandes Complications cu un ceas îndelung așteptat, deoarece această linie de produse nu a fost încă gratificată cu un cadran de email “Grand Feu”. Acest nou Classique Grandes Complications 5367 oferă o interpretare extrem de simplă a turbionului, care domnește suprem pe un cadran minimalist. Informațiile au fost deliberat reduse la cele esențiale pentru a oferi mecanismului atenția deplină pe care o merită. Spre deosebire de referința 5377 prezentată în 2013, această ediție din 2018 nu are un indicator pentru rezerva de putere. Pentru a atrage privirea asupra elementului cheie, Breguet a optat pentru un pivot croit oblic al turbionului deasupra căruia a dispus o piatră spinel. În mod similar, săgețile indicatoare albastre Breguet au un contrast puternic cu albul imaculat al smalțului tradițional, asigurând astfel o lizibilitate perfectă a orelor și minutelor. Inelul de capitol cu ​​cifre arabe Breguet este excentric la ora 11 și, astfel, îndreptat direct spre turbillonul de la ora 5. Acest aspect al cadranului amintește de ceasurile create de A.-L. Breguet, care s-a revelat în revoluționarea convențiilor estetice care reglementează ceasurile epocii sale.

În timp ce aspectul acestui model Tourbillon Extra-Plat Automatique este extrem de minimalizat în față, mecanismul acestuia este totuși bogat decorat. Punțile,barillet-ul principal și greutatea oscilantă sunt gravate manual. Fabricat în platină pentru o inerție mai mare, aceasta din urmă se rotește la periferia calibrului, oferind astfel o vedere mai clară a mecanismului realizând subțirimea dimensională. Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5367 are o grosime de doar 7,45 mm și un mecanism de doar 3 mm. Calibrul 581 care alimentează acest ceas conține un echilibru oscilant la o frecvență de 4 Hz, menținând în același timp o rezervă de putere confortabilă de 80 de ore. Această performanță distinctivă este asigurată de un barillet de mare putere, a cărui construcție brevetată servește la creșterea numărului de bobine de arcuri și prin urmare, la creșterea stocării energiei.

Noul Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5367 cu cadranul său de email “Grand Feu” este disponibil în variante de aur roșu sau platină, dotate cu o curea de aligator maro sau albastru de mahon și ambele cu mecasnisme placate cu rodiu.

BREGUET CLASSIQUE TOURBILLON EXTRA-PLAT AUTOMATIQUE 5367

REF. 5367BR / 29 / 9WU

Carcasă din aur de 18 k.

Safir de cristal. Diametru 42 mm. Legături cu bare securizate. Rezistența la apă la 3 bari (30 m).

Cadran smălțuit”Grand Feu”, semnat Breguet. Inel capitol cu ​​cifre arabe Breguet. Săgeți indicatoare Breguet în oțel albastru.

Mecanism mecanic cu auto-înfășurare, extra-subțire (3 mm), Cal. 581. 33 rubine.

Rezervă de putere de 80 de ore. Barillet montat pe rulmenți. Inversarea părții laterale de evacuare a pârghiei cu coarne de siliciu. Frecvență 4 Hz. Tourbillon cu cărucior de titan.

Secunde mici pe axa turbillon.

Curea din piele aligator cu încuietoare pliabilă din aur.

Disponibil și în platină:

Referința 5367PT / 29 / 9WU

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322