Pre Baselworld 2018 – Anonimo dezvăluie noua linie Epurato, esența eleganței florentine

ANONIMO interpretează codurile eleganței italiene cu noua colecție care aduce un omagiu esteticii florentine.

EPURATO: a treia linie care folosește principalele elemente de identitate ale mărcii cu carcasa perna, mecanism automat elvețian și cadran care afișează triunghiul tradițional de citire. Rafinat și cu un diametru mai mic decât surorile sale mari, această linie este eminamente contemporană. Originalitatea brățării și cadranului evocă eleganța italiană a acestui model de bronz, primul dintr-o familie nouă.

Succesor al unei linii de ceasuri de scufundători  pe atât de robuste cât și elegante, ANONIMO își completează gama și devine mai sensibil cu gama EPURATO. Ergonomia noii carcase mixează o grosime de doar 11 mm cu un diametru de 42 mm și o gardă de coroană integrată cu atenție. Dorința, de a se întoarce la originile din Italia, va împodobi în mod natural atât încheieturile masculine, cât și pe cele feminine.

Aici este o atitudine mai puțin rebelă, cu o creștere de zece ori a eleganței. Spre deosebire de liniile MILITARE și NAUTILO, cu coroanele deplasate până la 12 sau la ora 4, coroana EPURATO este poziționată într-un mod mai clasic la ora 3. Carcasa montată cu o flanșă îndoită, joacă subtil cu alte suprafețe de satin și lucioase. Echipat cu un mecanism automat Sellita SW200-1, acest ceas permite observarea pulsației mecanismului  prin capacul transparent al carcasei. Mecanismul perlat este înzestrat cu un schelet și un rotor decorat Côtes de Genève. Indicii aplicați și numerele alternează între orele 12 , 04 și 08 cu citirea triunghiului caracteristic al mărcii. Aceasta asigură o lizibilitate perfectă a datei plasate la ora 6.

Cadranul  antracit periat și cureaua din piele cusută manual evidențiază cercetarea diversității materialelor și grija acordată esteticii. Pielea de vițel, decorată în gradienți maro de mahon, se amestecă perfect cu bronzul și dă piesei un caracter între vintage și modern. Pe baza codurilor de eleganță italiană, ANONIMO merge dincolo de abordarea tradițională și oferă diferite moduri de a purta ceasurile. Echipat cu un nou sistem de interschimbabilitate, este ușor să combinați structura și culoarea conform dorințelor: o necesitate în era personalizării.

Acest prim model este, desigur, în bronz, material istoric la ANONIMO, un pionier în utilizarea sa. Acest aliaj, care îmbătrânește prin reacția la mediul său, câștigă în timp o patină pentru a obține o atingere foarte personală. Astfel cu noul EPURATO, bronzul, pentru prima dată lustruit, se modernizează fără a-și pierde caracterul estetic și exclusiv.

Eleganța florentină combinată cu know-how-ul elvețian într-un ceas de bronz cu un caracter unic: este mai degrabă îndrăzneț și seducător. Mai ales cu un preț mai mic de 3.000 de franci!

Informații tehnice: EPURATO

  • Carcasă

diametru de 42 mm

bronz

formă de pernă

Rezistent la 50 de metri, 5 atm

cadran antracit

cristal de safir, anti-reflexi față dublă tratată

indici și numerale aplicate

indicatoare cu Swiss Super-LumiNova®

  • Mecanism

Sellita SW 200-1

înfășurare automată

rezervă de putere: 38 h

Fabricat în Elveția

  • Curea

piele artizanală și decorată în Italia

cataramă

  • Preț: 2990 franci elvețieni
Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322