Pre Baselworld 2018 – Aerowatch 1942 Petite Seconde

Semnătura artistică tradițională de ceasornicărie, care a caracterizat întotdeauna compania Aerowatch, este prezentă în mod armonios în modelul 1942 Petite Seconde. Cadranul ghiloché subliniază importanța cifrelor romane și aduce un omagiu secolului de artizanat orologer. Colecția 1942 încorporează know-how-ul acumulat de companie, reflectat în aspectul clasic, care amintește și de ceasurile de buzunar din secolul al XX-lea.

Ceasul se prezintă ca un exemplu al atemporalității. Centru cadranului aduce un plus de atingere clasică acestei noi creații Aerowatch. Timpul este urmărit de indicatoarele albastre care alunecă de-a lungul scalei minutelor.

Cadranul bine organizat este ușor lizibil și contribuie la desenul echilibrat al ceasului. Cadranul mic subsidiar al secundelor de la ora 9 și afișarea datei la ora 3 subliniază armonia aspectului. Un cristal convex de safir protejează cadranul și îmbunătățește caracterul distinctiv al ceasului 1942 Petit Seconde. Cu un diametru al carcasei de 42 mm, se potrivește perfect pe orice încheietură. Ceasul fin este înzestrat cu un mecanism cu auto-înfășurare, decorat cu motivul razelor Geneva. Proprietarul poate admira aspectul interior pulsant a lui 1942 Petite Seconde prin capacul transparent al carcasei. Ceasul vine cu o curea din piele albastră, cu o încuietoare pliabilă, ce subliniază personalitatea nobilă a acestui ceas nou venit.

1942 – Petite seconde Ref. A 76983 AA01

Mecanism cu auto înfășurare, Sellita 11 ½ SW 290-1, 31 rubine, greutate oscilantă decorată  “Côtes de Genève”

Indicații: ore, minute, secunde la ora 9, data la  ora 3

Carcasă din oțel inoxidabil cu diametru de 42 mm  / disponibilă de asemenea carcasă în aur roz

Cristal de safir

Capac verso transparent

Cadran argintiu cu centrul guilloché

Rezistență la apă la 50 m

Curea din piele albastră, închisă cu încuietoare plată, gravată sau brățară din oțel inoxidabil

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322