Pre-Baselworld 2010: Reconvilier Hercules

2006 a fost anul în care Reconvilier a primit fonduri pentru revitalizarea mărcii şi a fost relocată în cantonul Zug. Ceasurile care urmează a fi prezentate la Basel fac parte din acest nou val al brandului care încearcă în acelaşi timp să-şi păstreze identitatea.

Hercules Golf Master este un ceas care îmbină mecanismul mecanic cu o aplicaţie GPS. Este un model dedicat pasionaţilor de golf, şi, cu ajutorul sistemului de poziţionare îi ajută pe aceştia să măsoare distanţele specifice jocului. Funcţia este indicată în mod digital pe un cadran secundar al ceasului, vizibil după întoarcerea principalului. Sistemul se numeşte Rotar şi presupune fixarea mecanismului şi carcasei pe lungimea unei axe mobile.
Carcasa este confecţionată din oţel sau titan şi are o măsură de 44mm. Motorul care pune în funcţiune indicatoarele de ore, minute, secunde precum şi fereastra de dată este un ETA 2892, calibru certificat COSC.

Hercules Classic
Mult mai „cuminte”, clasic, conservator, Hercules Classic este ceasul care într-adevăr respectă moştenirea mărcii Reconvilier. Se remarcă guiloşajele diagonale foarte fine ale cadranului precum şi contrastul foarte estetic dintre albastrul marin şi carcasa din aur galben. Măsurată în diametru carcasa ajunge la 42mm şi asigură o etanşeitate echivalentă cu marcajul 50m. Mecanismul: ETA 2824-2.

Sursa: TimeZone

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322