Pre Baselword 2018 Chronoswiss Flying Regulator Open Gear

Regulatorul a fost primul model autonom în istoria Chronoswiss. încă o dată, marca a reușit să aducă elemente complet noi și surprinzătoare modelului lor de referință. Ca urmare a proceselor în 3D și a scheletonizărilor revoluționare din ultimii ani, Chronoswiss introduce acum Flying Regulator Open Gear, oferind informații neașteptate și, fără îndoială, provocând o mare agitație.

Pentru acest regulator excepțional, modificarea mecanismului, care altfel ar fi ascunsă de ochii curioși sub cadran, nu numai că a fost făcută vizibilă, dar și prezentată ca un element de design central folosind fiecare truc à la carte.

Acesta este motivul pentru care Chronoswiss a botezat acest nou model “Open Gear”. Cadranul său este simultan și placa modulului, pe care sunt montate punțile scheletate al roților trenului de viteze. Acestea se deplasează pe patru lagăre de rubin, generând cea mai mică coeficient de frecare posibil. Punțile roților trenului au fost, de asemenea, scheletate, elaborate și au margini atent curbate și lustruite. Șase șuruburi atrăgătoare, le păstrează în mod fiabil în locul dorit pe cadran, dovedind încă o dată credo-ul mărcii despre designul funcțional.

La ora 6 de pe cadran, Flying Regulator Open Gear dezvăluie o perspectivă interesantă. Cadranul și puntea au fost scheletate la înălțimea secundei mici, astfel încât să puteți vedea a doua roată în acțiune. Pe măsură ce scara secundară asociată – la fel ca și afișajul pentru ora, de la 12, plutește deasupra cadranului pe un afișaj asemănător cu pâlnia, astfel că privirea este practic atrasă spre lucrările interioare și spre roata secundară, proiectată să arate ca un cadran rotativ.

Cand vine vorba de culori, acest ceas, ingenios construit, vine în patru variante diferite – alegeți dintre otel inoxidabil purist cu cadrane în albastru, galben, negru sau argintiu, și eleganța atemporală într-o carcasă de aur roșu cu cadran galvanic din argint. Acoperirile cu SuperLumiNova, de pe săgeți și indecși, asigură întotdeauna o lizibilitate ridicată în întuneric.

Acest nou model este o dezvoltare pură a lui Chronoswiss, de la design la modulul cadranului. Cele 37 de piese individuale au fost fabricate în Lucerna și apoi asamblate în Casa lui Chronoswiss. Marca “Atelier Lucerna”, strălucitoare de pe cadran, este o dovadă a acestui fapt. În plus, construcția completă a prototipului mărcii se realizează acum în cadrul companiei. O ediție specială a Flying Regulator Open Gear va fi lansată și pentru a sărbători aniversarea de 35 de ani a mărcii în 2018.

Prețul Chronoswiss Flying Regulator Open Gear pentru va începe de la 6,490 franci elvețieni pentru variantele din oțel.
Alături de lansarea acestei noi lucrări, Chronoswiss a anunțat, de asemenea, un nou partener strategic, dl Patrik Hoffmann. Fiind fostul CEO al Ulysse Nardin și expert în industrie, el va oferi informații și contacte cu brandul și se va alătura ca membru al echipei internaționale.

Specificații tehnice – Chronoswiss Flying Regulator Open Gear

Carcasă: diametru 41mm x 13.85mm grosime – oțel sau aur roșu de 18k – carcasă din 16 piese – cristal safir pe ambele părți – rezistență la apă 100 m
Mecanism: calibru Chronoswiss C. 299 – automat – frecvența 4Hz – rezervă de putere de 42 ore – afișaj regulator cu minut central, ore excentrice la 12 și secundă mică la 6
Curea: piele aligator din Louisiana, cusută manual

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322