Piaget a prezentat noul Polo Skeleton

Piaget Polo Skeleton este un ceas sofisticat care dovedește că frumusețea se regăsește la interior. Din fericire, aici e vizibil pentru toată lumea.

Piaget Polo Skeleton, disponibil în varianta gri cu cadran înegrit sau albastru Piaget, infuzează gama chic a brandului cu două dintre cele mai cunoscute practici in-house: orologeria extrem de subțire și skeletonizarea.

Cu o grosime de doar 6.5 mm, Polo Skeleton este cu 30% mai subțire față de alte exemplare din gamă. Deși am fi tentați să credem că frizează eleganța, ceasul este brutalizat de o apariție fără secrete. Pasionații, însă, vor recunoaște o altă trăsătură importantă: diametrul de 42 de mm poate fi datat încă din 1979.

După câteva „reporniri” în ultimele două decenii, Polo-ul de astăzi este mai exclusivist și are puține asemănări cu strămoșul său extravagant. Acest lucru este cu atât mai adevărat cu cât scheletul optează pentru a sublinia extravaganța ceasorniciei mecanice cu viziunea sa cu raze X a structurii osoase a mecanismului.

În timp ce polo-urile standard au dungi orizontale pe cadrane, evocând designul unic cu nervuri al modelului de epocă, semnul scheletului original sunt liniile orizontale atât de subtile de pe cadru și componentele de mișcare.

Vizibil pe ambele fețe ale ceasului, calibru automat ultra-subțire (2.4mm) schelet automat 1200S1, o actualizare colorată a modelului 1200S existent, are 189 de componente, inclusiv un microrotor de platină pentru un profil redus. Bătând la 3 Hz, oferă aproximativ 44 de ore de rezervă. Un dezavantaj al formatului ultra-subțire este rezistența la apă redusă la 3 ATM.

Aspectul mișcării este mai degrabă stratificat și complex decât aerisit și minimalist. Versiunea gri monocromatică este opțiunea mai rezervată, în timp ce versiunea albastră PVD, nuanțată pentru a se potrivi cu nuanța semnată a lui Piaget, face ca cadrele mișcării să apară cu roți din metal alb contrastant și indexuri aplicate în jurul flanșei albastre.

Față de alte ceasuri prezentate în ultimul timp, Piaget nu plănuiește ca Polo Skeleton să fie o iterație limitată. Prețul pornește de la 24.000 de euro fără taxe și deja poate fi cumpărat.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322