Piaget Altiplano Ultimate Concept Tribute To La Cote Aux Fees

Piaget Altiplano Ultimate Concept La Cote-Aux-Fees – celebrarea înălțimii

Piaget ne-a clarificat acum ceva timp în urmă că urmărește să dezvolte producția specializată, așa cum a fost ea implementată în micul oraș aflat la înaltă altitudine La Cote-Aux-Feex din Elveția.

Drept dovadă, Piaget Altiplano Ultimate Concept La Cote-Aux-Fees este un simbol al efortului pe care marca îl depune pentru a ne livra o serie de mecanisme elaborate care trăiesc într-un ansamblu extrem de mic. Noul design este unul pe cât de atrăgător, pe atât de fascinant.

Culoarea verde folosită de Piaget este inspirată de renașterea anuală a arborilor care înconjoară locul în care cele mai complicate mecanisme sunt dezvoltate. Întru susținerea acestui concept, brățara și unele componente sunt în nuanțe de verde.

Piaget Altiplano Ultimate Concept Tribute To La Cote Aux Fees 3

Piaget Altiplano Ultimate Concept La Cote-Aux-Fees are grosime de doar 2 mm și se observă imediat acest lucru. De fapt, acest aspect a devenit punctul de concentrare a eforturilor mărcii.

Piaget Altiplano Ultimate Concept Tribute To La Cote Aux Fees 2

Carcasa de ceas Altiplano Ultimate Concept are o lățime de 41 mm și este fabricată dintr-un aliaj care folosește mult metal cobalt. Provocarea la această dimensiune subțire este integritatea structurală. Prea subțire și fragilă, iar piesele carcasei ceasului se vor rupe sau îndoi. Cristalul de safir, de exemplu, are doar 0,2 mm grosime. Într-adevăr nu există o separare a carcasei și a mișcării, deoarece carcasa este placa principală pentru mișcare, un detaliu de design care permite ceasului să fie considerabil mai subțire decât majoritatea celorlalte ceasuri de mână.

Piaget Altiplano Ultimate Concept Tribute To La Cote Aux Fees

Mișcarea conectată la ceasul Altiplano Ultimate Concept este calibrul Piaget 900P-UC. Funcționează la 4Hz (28.800 bph) cu o rezervă de putere de aproximativ 45 de ore. Butoiul arcului principal este montat cu atenție pe un singur rulment cu bile din ceramică. Ora este indicată în afara centrului prin propriul cadran la poziția 12. Întreaga mișcare este menită să minimizeze subțirimea pieselor și să maximizeze spațiul. Asamblarea acestor ceasuri necesită o abilitate incredibilă.

Prețul pentru Piaget Altiplano Ultimate Concept La Cote-Aux-Fees pornește de la 355.000 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322