Philippe Dufour Grande et Petite Sonnerie Number 3

Philippe Dufour Grande et Petite Sonnerie No. 3 – record nou!

Exemplarul extrem de rar Philippe Dufour Grande et Petite Sonnerie a stabilit un nou record. Iată despre ce este vorba!

Un ceas Philippe Dufour Grande et Petite Sonnerie a reușit să stabilească un nou record mondial. Acesta a devenit cel mai scump ceas realizat de un ceasornicar independent care a fost vândut vreodată la licitație.

Philippe Dufour Grande et Petite Sonnerie Number 3 a fost pus la vânzare de A Collected Man și a reușit să fie adjudecat pentru 6,2 milioane euro. Această tranzacție a dus piesa în top 10 cele mai mari astfel de tranzacții despre care sunt făcute publice informații.

Philippe Dufour este considerat a fi unul dintre cei mai importanți ceasornicari în viață, iar Grande et Petite Sonnerie Number 3 este unul dintre cele mai complicate rețete puse în practică de acesta. Au fost produse doar 8 exemplare de-a lungul a 10 ani!

Philippe Dufour1
Philippe Dufour1

Philippe Dufour Grande et Petite Sonnerie a fost inițial realizat cu gândul că 50% din exemplare vor ajunge la Sultanul Bruneiului.

Philippe Dufour

„Primul exemplar Philippe Dufour Grande et Petite Sonnerie a fost realizat în 18 luni, iar acesta care tocmai s-a vândut, Number 3, a stat 9 luni în atelier. Dufour nu lua pauze dese și lucra până transpirația i se transforma în lacrimi”, a spus A Collected Man.

Philippe Dufour Grande et Petite Sonnerie Number 3 a fost finalizat în 1995.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322