Perrelet zboară către nori

Perrelet a lansat noua colecție Turbine Pilot. Mecanica avangardistă și culorile vibrante evidențiază aceste noi creații, care se alătură celebrei colecții inspirate de lumea aviației.

Perrelet a prezentat Turbine Pilot, o nouă colecție inspirată din lumea aviației, care cuprinde patru modele cu aspect îndrăzneț. Brandul elvețian a afișat întotdeauna o măiestrie a culorilor în ceasurile sale Turbine Technology, care se regăsesc și în această colecție.

Noile ceasuri se bucură de o carcasă PVD din oțel inoxidabil de 48 mm. Trei dintre modelele acestei colecții prezintă opțiuni de culoare, precum albastru electric, galben și roșu, disponibile pentru a completa cadranul negru. O a patra versiune este dotată cu o curea de cauciuc cu model de camuflaj, decorată cu tonurile clasice verzui, maro și bej. Aceste ceasuri au o rezistență la apă până la 50 de metri.

Carcasa din spate este transparentă și oferă o vedere clară a mecanismului automat a lui Perrelet, care oferă 42 de ore de autonomie. Noile modele Turbine Pilot sunt echipate cu un mecanism fabricat intern P-331-MH și cu un cronometru certificat de COSC. Ceasul este completat, în funcție de model, de o curea mixtă realizată din cauciuc negru și piele de aligator, cu o cataramă pliabilă din oțel inoxidabil PVD sau de o curea de cauciuc cu model Camo și fermoar negru PVD.

Pentru a-și îndeplini misiunea de ceas dedicat piloților, noul „Turbine Pilot” combină turbina cu o regulă circulară. Carcasele impunătoare sunt echipate cu o regulă circulară de glisare, un instrument de calcul analogic, care prezintă o serie de discuri concentrice cu diferite scale gradate utilizate în aviație pentru a efectua rapid diferite conversii de măsuri. Indicii și cifrele arabe de la ora 3, 6, 9 și 12 sunt aplicate pe un disc de cristal din safir deasupra turbinei și sunt acoperite cu generozitate cu material luminiscent.

Turbina sa distinctivă oferă efecte vizuale spectaculare. Pe măsură ce cele 12 lame își completează rotațiile, se materializează un al doilea cadran plasat sub turbină și decorat cu dungi electrice albastre, roșii, galbene sau bej.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322