Pe numele său întreg: Chopard Grand Prix de Monaco Historique Time Attack MF

Marele premiu al cursei Monaco Historique s-a ţinut pentru prima dată în 1998, cu ocazia împlinirii a 700 de ani de la venirea în fruntea monarhiei a familiei Garimaldi, cea din care face parte şi prinţul Albert de Monaco. Şi totuşi, datorită entuziasmului creat în jurul evenimentului, cursele au devenit o obşnuinţă a statului de pe Coasta de Azur. Întrecerea ţinută la fiecare doi ani are loc pe acelaşi traseu pe care aleargă şi maşinile de Formula 1.

Interesat de latura istorică a sporturilor cu motor, Chopard s-a afiliat cursei „vintage” de la Monaco, iar cel mai recent model lansat de orologerie se arată a fi şi mai dornic de a îmbina un design inspirat din trecut cu capacităţile tehnice ale prezentului.

Noul Chopard este un cronograf cu dublu afişaj analogic şi digital, puse în funcţiune de un mecanism quartz certificat COSC. În stilul modelelor produse în anii ’70, marcajele pentru cronograf sunt făcute direct pe suprafaţa bezelului. Carcasa lui Time Attack MF măsoară 42.5 mm şi rezistă până la o adâncime de 50m.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322