Patru dimensiuni de stil

Prezentarea conceptului 16 C Galibier este cât se poate de simplă: “cel mai elegant şi mai puternic sedan din lume”. Urmează apoi o listă a performanţelor tehnice cu care Bugatti a reuşit să-şi întreacă până şi propriul record Veyron.

 

Ridicându-se la înălţimea Bugatti, partenerul tradiţional Parmigiani a creat un ceas uşor adaptabil în patru situaţii diferite.

 

 

1.
Câte dintre maşinile pe care le ştiţi deţin lângă indicatoarele de viteză, nivel al uleiului şi număr de turaţii un mecanism tourbillon veritabil? Plasat pe bordul bolidului, Tourbillon Concept se potriveşte perfect în cutia cu capac rotund, indicând ora din spatele volanului .
2.
De pe bord ceasul poate fi scos şi prins imediat la încheietura mâinii. Transferul se face fără mare dificultate, iar carcasa care îl primeşte funcţionează într-un mod similar cu suportul din bord. Prin apăsarea a două butoane, capacul se ridică făcând loc carcasei acoperite cu piele de viţel Barenia.

 

3.
Parmigiani face trecerea de la modern la clasic în acelaşi stil. În câteva secunde de la încheietură, Tourbillon Concept poate deveni un foarte elegant ceas de buzunar, conţinut într-o carcasă din aur de 18 K.
4.
În ultima sa formă, ceasul poate fi transformat într-o piesă de masă. Cutia care îl adăposteşte funcţionează şi ca rewinder, armând mecanismul cu întoarcere manuală prin intermediul coroanei.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322