patek renunta retail

Patek Philippe renunță la retail

Unul dintre cele mai dorite și respectate branduri din industria ceasurilor, Patek Philippe, anunță că renunță la retail și se concentrează pe „magazine de valoare”.

Patek Philippe a luat comunitatea iubitorilor de ceasuri prin surprindere, când a anunțat că va renunța la punctele sale de comercializare fizice în favoarea unor „magazine de valoare” despre care nu a oferit detalii suplimentare.

„Astăzi anunțăm mișcarea îndrăzneață de a pune o pauză nedeterminată în vânzarea cu amănuntul a ceasurilor noastre. Suntem o companie de familie, o companie tradițională, o companie conservatoare. Ne-am lăudat întotdeauna să fim ghidați de piață și să răspundem nevoilor clienților noștri din întreaga lume.

Feedback-ul pe care îl primim este că mulți oameni nu se mai bucură de procesul de cumpărare a ceasurilor de lux, în special marca Patek Philippe, despre care unii oameni susțin că sunt foarte stresanți să cumpere. Este o rușine. Înțeleg că, după ce am anunțat sfârșitul producției unuia dintre ceasurile noastre de oțel mai vechi, cererea pentru acest produs a crescut de fapt! Acesta trebuie să fie un tip de neînțelegere.

patek
patek

Mesajul nostru către clienți este că vrem să cumpere alte lucruri pe care le facem noi. Clar, valorile mărcii Patek Philippe și modul tradițional de abordare a vânzărilor cu amănuntul trebuie reexaminate. Deocamdată, Patek Philippe va întrerupe vânzările cu amănuntul ale ceasurilor noastre”, a spus Thierry Stern, președintele Patek Philippe.

Știrile despre oprirea vânzărilor cu amănuntul Patek Philippe au șocat unii comercianți cu amănuntul, dar au fost mai previzibil primite de fani. Un popular expert în rețelele sociale a remarcat: „Acum, cererea de ceasuri Patek Philippe va crește și mai mult. L-ați auzit pe domnul Stern, ei încă vor să vândă ceasuri, dar trebuie să fiți o persoană din interior pentru a obține unul”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322