Patek Philippe introduce 6301P Grande Et Petite Sonnerie

O surpriza, insa una binevenita! Patek Philippe introduce 6301P Grande Et Petite Sonnerie, un ceas menit a fi in serviciul proprietarului ca suport intru fascinatie memorabila.

Faptul ca Patek Philippe adauga in marele sau portofoliu un Grande Et Petite Sonnerie vine ca o surpriza pentru multi pasionati, insa mai mult ca o confirmare a grandorii de care poate sa dea dovada acest atelier exclusivist.

O inginerie asemanatoare a mai fost pusa in practica in 2014, cand Patek Philippe a lansat Grandmaster Chime – un reprezentant de seama al celor mai complicate orologii disponibile in mica noastra lume efemera. De acolo, asa cum se intampla si in Formula 1, mai multe modele de serie au preluat cate o trasatura sau doua din incredibilul model.

Grande et petie sonnerie reprezinta un ansamblu extrem de complicat. De aceea, este si atat de rar intalnit. Complexitatea intregului mecanism este aproape de neconceput pentru mintea neatrenata special in acest sens. Gratie efortului urias ce trebuie depus pentru corecta realizare a unui astfel de model, acest incredibil mecanism a rezistat industrializarii si si-a mentinut exclusivitatea.

Primul grande et petie sonnerie a aparut in 1892. Acesta a reusit sa uimeasca intreaga comunitate pasionata de ceasuri prin faptul ca s-a putut obtine o miniaturizare atat de precisa si calitativa, incat orologiul iti putea spune prin emiterea unor sunete clare ora si minutul. Este incredibil faptul ca o asemenea complicatie a putut fi cu atat de multa eleganta impachetat la acea vreme.

Patek Philippe 6301P Grande Et Petite Sonnerie este o demonstratie a dedicarii pentru excelenta in realizarea acestor piese care vor dainui in timp prin pastrarea celor mai efervescente dovezi de creativitate si curaj a oamenilor axati pe crearea de bijuterii high-end.

Pe langa acest mecanism impresionant, Patek Philippe 6301P Grande Et Petite Sonnerie reprezinta si o intoarcerea la forma consacranta a atelierului. In loc de elemente decorative atent asezate in ansamblul piesei centrale, avem un finish clar din platina, desprins parca din mainile unui pasionat de perfectiune individualizata.

Cu ai sai 44.8 mm Patek Philippe 6301P Grande Et Petite Sonnerie ramane un ansamblu care se lasa admirat de ochii curiosi si invita la explorare. Ascuns, insa, de acesti privitori se afla un diamant.

Ceasul cu cele 703 componente ale sale din care 95 sunt bijuterii nu este rezistent la apa, insa e protejat de umezeala si praf.

Pretul va fi dezvaluit doritorilor care vor dori sa obtina un astfel de exemplar.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322