Parteneriat de succes: CORUM – FC Zenith

 

Compania CORUM a fost înființată în 1955 și s-a făcut cunoscută prin inovațiile aduse cu fiecare model oferit publicului, dar și prin câteva ediții limitate care au fost bine primite de pasionații de ceasuri. Anunțul făcut la sfârșitul lunii septembrie nu este unul cu totul neașteptat. Atenția producătorilor de ceasuri de lux a început să se îndrepte către spațiul ex-sovietic și, în special, către Rusia, care este privită drept una dintre cele mai atrăgătoare piețe la acest moment.

Antonio Calce alături de fotbaliștii de la FC Zenith 

Alegerea clubului din Sankt Petersburg ca partener CORUM vine ca un rezultat al istoriei și a performanțelor echipei de fotbal. Fondată în 1925, din muncitori ai Întreprinderii Metalurgice din Leningrad, FC Zenith a primit noua denumire în 1940. În prezent, FC Zenith este singurul club care și-a trecut în palmares toate trofeele din URSS și din Rusia. Totuși, cele mai notabile performanțe au fost înregistrate în ultimii ani, prin câștigarea Cupei UEFA și a Supercupei bătrânului continent în 2008.

 

O dată cu anunțul colaborării dintre CORUM și FC Zenith, firma elvețiană a făcut public noul Admiral`s Cup FC Zenith Chronograph 48, dedicat clubului rus. Modelul are un diametru de 48 de mm, carcasa fiind din titanium. Masivitatea aparentă este echilibrată de cadranul care poartă la ora 6 logo-ul echipei de fotbal, iar culorile folosite sunt cele oficiale ale FC Zenith. Ceasul are o rezistență subacvatică de până la 300 de metri, iar cureaua este din piele de crocodil cu inserturi alb-bleu-albastru.

 

Modelul a fost conceput pentru fanii FC Zenith, dar și pentru colecționari, fiind realizate numai 40 de exemplare.  

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322