Partea întunecată a lunii în colecția U -BOAT

Întotdeauna cu scopul de a depăși granițele designului tradițional, Italo Fontana aterizează pe lună și dezvăluie o colecție de ceasuri care vine direct din partea ei mai întunecată.

După ideea explorată prima dată cu modelul Capsoil, designerul U-BOAT a introdus o nouă colecție de ceasuri, Darkmoon, și dezvoltă și mai mult conceptul inovator de „imersiune în ulei”.

Intră pe piață la o gamă de preț extrem de captivantă, gândită pentru toți fanii brandului, care, chiar dacă se află în dificultate temporară din cauza situației globale actuale, nu doresc să renunțe să poarte un U-BOAT la încheietura mâinii.

În noua linie, o baie de ulei cufundă complet electromecanica ceasului, mecanismul pe cuarț elvețian Ronda. Lichidul uleios înconjoară complet cadranul transformându-l într-un negru absolut, motiv pentru care colecția poartă numele Darkmoon, oferindu-i o estetică tridimensională profundă. Efectele pline de culoare obținute îl împing metaforic pe purtător să-și exploreze emoțiile în profunzime și într-o manieră amplificată.

Colecția este formată din cinci ceasuri cu dimensiunea de 44 mm, toate cu cadran negru, numere și indici în culoare bej, inidicatoare tratate cu superluminova bej.

Lichidul umple complet cadranul, cu excepția unei singure bule de aer, care se lasă intenționat pe fiecare model. Această bulă permite lichidului să se miște și să curgă dând un alt aspect unic, unde cadranul este în continuă mișcare și schimbare.

Două modele, unul din carcasă din oțel inoxidabil lustruit și unul cu carcasă din oțel IPB negru, ambele cu sticlă minerală disponibilă transparent și roșu, ajung să aibă patru versiuni diferite în total. Alături de acestea, vine o altă versiune cu carcasă bronzată, datorită tratamentului cu bronz IP, cadran negru și sticlă minerală transparentă. În ceea ce privește curelel, toate ceasurile Darkmoon au o curea de cauciuc vulcanizată ultra-rezistentă, în culoare neagră, personalizată cu logo-ul mărcii în relief, cu excepția modelului cu carcasă din bronz IP, cu o curea din piele

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322