parmigiani tonda gt

Parmigiani Fleurier Tonda GT și Tondagraph GT – pentru pasiuni

Parmigiani Fleurier rămâne atelierul care se concentrează pe alinierea unor pasiuni individuale cu iubirea globală pentru manufactură. Noile Tonda GT și Tondagraph GT reconfirmă acest lucru!

Parmigiani Fleurier ocupă o poziție foarte interesantă în lumea mai largă a ceasornicarilor elvețieni. Marca este complet independentă și, în cea mai mare parte, este la fel de integrat vertical pe cât poate fi un producător elvețian.

Oliver Smith Jeweller lucrează la pasiunea de care aminteam mai sus de 40 de ani. Între locațiile lor din Aspen și Scottsdale, și-au construit o reputație excelentă entru cea de-a 40-a aniversare, ei s-au asociat cu Parmigiani Fleurier pentru a crea un ceas care își înclină pălăria la tradiția de la mijlocul secolului a cadranelor cu semne duble. Parmigiani a creat două modele pentru această ocazie – Tonda GT și Tondagraph GT.

În ciuda poziționării discrete a lui Parmigiani Fleurier în rândul giganților de ceasuri, marca oferă avantaje excepționale, în special Tondagraph GT. Oliver Smith a ales platforma potrivită din cadrul mărcii pentru a crea o serie de ediții limitate.

Parmigiani Fleurier Tonda GT și Tondagraph GT respectă proporția de aur și sunt deja disponibile cu ale lor carcase de 42 de mm și mecanismul PF044/043.

Vor fi produse doar 15 Tonda GT (16.500 euro) și 5 Tondagraph GT (22.100 euro).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322