Panerai Radiomir 42mm

În ultimul timp modelul Radiomir, cel cu care se lansa de fapt marca Officine Panerai, a trecut pe locul 2. În locul său, mai modern ca design, mai dinamic, urca Luminor, un ceas care avea în caietul de sarcini misiunea de a perpetua amestecul de cazon-modern, specific companiei.

Radiomir se întoarce însă în 2010, mai strălucitor ca niciodată şi inaugurând noua dimensiune a ceasurilor Panerai – un „modest” diametru de 42 de milimetri. Compania italiană deschide noua colecţie cu un model confecţionat din aur roz de 18K, păstrând toate liniile de design pe care italienii le folosesc în mod curent şi care au ajuns să definească brandul. Ca de obicei, un interes deosebit a fost acordat lizibilităţii. Structura în straturi a suprafeţelor tratate cu Superluminova scoate în evidenţă numeralele şi indicatorii pe întuneric sau în bezna adâncimilor marine.

O altă noutate este şi calibrul in-house P999. Cu o grosime de doar 3,4mm, noul mecanism dezvoltat de Panerai lucrează cu armare manuală la o frecvenţă de 21.600 de bătăi pe oră, dezvoltând o rezervă de putere de 60 de ore.

Prin excelenţă un ceas al scufundătorilor, noul Radiomir poate rezista fără probleme până la o adâncime de 100m.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322