Oris Big Crown X Cervo Volante

Oris prezintă noul Big Crown x Cervo Volante

Oris Big Crown x Cervo Volante marchează un început promițător pentru 2022 și ne anunță că vom avea o îndelungată perioadă de surprize elegante care fascinează.

Așa cum v-am spus și noi în trecut pe Temporis, Oris și-a concentrat eforturile pentru protejarea mediului înconjurător prin susținerea mai multor cauze care contribuie activ la prezervarea unor spații importante. Spre exemplu, atelierul veghează la revitalizarea unor bariere de corali și investește în acest scop onorabil.

Marca elvețiană independentă continuă această misiune și a încheiat un parteneriat cu Cervo Volante, un producător de articole vestimentare și accesorii din piele care pune accent pe păstrarea într-o formă cât mai neatinsă de om a unor ecosisteme forestiere.

Big Crown x Cervo Volante este, așadar, rezultatul unei noi prietenii și întruchipează spiritul alpin al peisajelor care nu au căzut încă pradă consumului uman. Cureaua, spre exemplu, este realizată de Cervo Volante din piele de cerb. Au fost utilizate recoltări de la exemplare care făceau parte din controlul anual al populației.

Carcasa din oțel inoxidabil a lui Oris Big Crown X Cervo Volante urmează profilul simplu și carismatic Big Crown Pointer Date, dar reduce dimensiunea familiară de 40 mm la un diametru de 38 mm mai compact și de inspirație vintage. Această carcasă proaspăt redusă păstrează urechile conice puternice ale omologului său mai mare, o carcasă principală simplă periată și cadrul canelat rotunjit marca înregistrată a seriei, dar oferă acestui amestec de elemente familiare un aspect mai suplu și mai puțin agresiv în imaginile inițiale. Păstrând designul carcasei lui Big Crown X Cervo Volante simplu, Oris se asigură că aspectul general rămâne versatil.

Oris echipează Big Crown X Cervo Volante cu un trio de opțiuni de cadran inspirate din peisajele naturale din Alpii elvețieni. Toate cele trei variante au același aspect al cadranului ca și verii lor de 40 mm, dar cu mici modificări pentru a se potrivi mai bine cu dimensiunile lor mai mici.

Deși multe modele de cadran reduse pentru o carcasă mai mică se pot simți supraaglomerate sau înghesuite, Oris pare să combată acest lucru în imagini prin slăbirea cifrelor orelor arabe rotunjite ale liniei. Efectul este suficient de subtil pentru a păstra caracterul general al cadranului intact, dar permite acestor redări mai mici suficient spațiu negativ pentru a apărea în continuare aerisit și echilibrat.

Oris Big Crown x Cervo Volante are un preț de pornire de 1760 de euro și poate fi deja cumpărat în varianta preferată.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.