oris

Oris plonjează în lacul Baikal

oris

Brand-ul Oris își continuă misiunea de a salva apele și lansează Aquis, un ceas realizat în 1.999 exemplare pentru a susține proiectul de conservare a celui mai mare lac de apă dulce din Siberia, lacul Baikal.

Ceasul de diving Aquis are o carcasă din oțel cu un diametru de 43,5 mm, este etanș până la o adâncime de 300 metri și are cu un cadran albastru… ca apa. Prin vânzarea ceasurilor, cei de la Oris speră să atragă atenția, dar și să crească fondurile , cel mai îndelungat proiect de conservare a lacului Baikal – 75 de ani!, condus de Institutul de Cercetare în Științele Biologiei a Universității de stat din Irkutsk.

În plus, cei de la Oris au ținut cont și de datele alarmante. Potrivit unui raport realizat de Organizația Mondială a Sănătății și UNICEF, 785 de milioane de oameni nu au acces la apă potabilă. Iar lacul Baikal, cel mai adânc din lume, reprezintă 20% din rezervele mondiale de apă dulce.

Aquis a fost pus în vânzare începând cu luna februarie, la prețul de 2.150 de euro. Ceasul este livrat într-o cutie din carton ecologic.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322