Operațiuni speciale

În fiecare an, marii producători și-au făcut o tradiție din a face un par­teneriat cu diverse arme și facțiuni militare, cum e cazul Navy Seals sau al controversatului din punct de vedere orologer contingent de elită Top Gun. Am căutat și găsit pentru TEMPORIS un brand dedicat și folosit de militari veritabili: MTM Special Ops Watches.

De mai bine de 25 ani, compania MTM – Multi-Ti­meMachine a devenit cunoscută prin crearea de ceasuri specializate pentru industria orologeră. De-a lungul anilor, fondatorul companiei, un fost cadru de armată, alături de echipa MTM au fost atenți la necesitățile celor aflați încă în serviciu. La cererea celor din do­meniu, cei de la MTM au dezvoltat și produs ceasuri care să reziste în condiții extreme. Produse precum instrumente profe­sionale de mare precizie și proiectate pentru exactitate compe­titivă, MTM Special Ops Watches sunt partenerul perfect pentru acțiune. Considerată producătorul principal de ceasuri militare și tactice, compania a introdus pe piață pentru orima oară seria Pro Ops, ceasuri solide și fiabile. După ani de dezvoltare, a urmat se­ria Special Ops, ceasuri tactice, care alături de modele extrem de populare precum Xtreme Ops, Dark Ops, Commando Ops & Ni­ght Ops, reprezintă categoria de ceasuri militare cele mai inova­tive și fiabile.

RAD – Detectorul de radiații

Când ești soldat și tra­versezi terenuri inamice într-un război termo-nuclear, nu vrei să uiți aparatul Geiger în unitate. Pentru a preveni ori­ce astfel de greșeală tactică, MTM a produs piesa Special Ops RAD. Disponibil în carca­se de titan de culoare neagră sau argintie (varianta gri s-a epuizat), ceasurile RAD includ un dispozitiv Geiger-Müller pentru măsurarea expunerii la radiații ionizante dăunătoa­re. Pe lângă aparatul Geiger periferic pentru iPhone, este pentru prima oară când un astfel de detector de particu­le radioactive este disponibil în cadrul unui ceas de mână (cu excepția ceasului purtat de James Bond în Thunder­ball, bineînțeles). Acest ceas nu măsoară doar nivelurile de raze gamma, ci și expune­rea cumulativă de la 0,0001 la 9999 milisieverts. Ca o funcție adițională, purtătorul poate stabili o alarmă pentru orice nivel de radiații aflat în această scală. De asemenea, puteți alege între afișarea do­zei echivalente actuale sau a dozei acumulate de citiri anan­terioare a nivelului de radiații, aceste două opțiuni fiind redate în mod grafic sau prin cifre. Conform celor de la MTM, acest ceas nu este o jucărie, ci un instrument destinat „profesioniștilor care lucrează în mediu radioactiv sau tehnicienilor radiologici”. Așa că, afișajele sunt în cocncordanță cu cineva familiar domeniului, dar manualul vă explică foarte clar, chair dacă sunteți doar un civil care folosește ceasul RAD, care folosește o baterie pe bază de litiu, cu o durată de viață de 3 ani. Indicatoarele sunt iluminate cu ajutorul unor tuburi de gaz de tritium iar displayul digital are un fond luminos electric. Etanș la o adâncime de 100 metri, ceasul are un bezel de tip „racheting” și deține opțiunea unei curele din nylon sau a unei brățări din metal. Ediție limitată la 1000 piese, cu prețul individual de 1.500 USD.

Alegeți arma potrivită!

Cu sediul în Los Ange­les, California, ceasurile MTM Special Ops au fost apreciate în cel mai înalt grad încă de acum 25 de ani, de la fonda­rea companiei. Piesele trec testul timpului prin încorpo­rarea unor tehnologii precum razele UV pentru detectarea urmelor de sânge invizibile pentru ochiul uman, detectorul de radiații menționat mai sus, precum și un grad de ilumi­nare intern și extern neîntâlnit la ora actuală la alte compa­nii, pentru citirea hărților mi­litare pe timp de noapte sau semnalizarea cu lanternă la distanțe mari. Aceste funcții unice pentru MTM au modelat o nișă în piața orologeră masculină, iar colecții precum Black Hawk, acum redenumită Falcon, au fost printre primele serios apreciate de pu­blic. Colecțiile varaite vă oferă o gamă largă de opțiuni: Falcons, Patriots, Cobra, RAD, Preda­tors, Seals, Warrior, Silencer, Vulture, Hypertec Chorno, Air Stryk I, Hypertec și Camouflage. Vă invităm să le descoperiți pe site-ul oficial al com­paniei www.specialopswatch.com, cu menținea că aceste piese marțiale sunt destinate soldaților, atleților, aventurierilor moderni, agenților speciali sau războinicilor de weekend.Colo

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322