Omega Seamaster Professional 300m

Omega Seamaster Professional 300m, purtat de James Bond în „No time to die”

După cele două ore și jumătate ale peliculei, noi am rămas cu ochii pe Omega Seamaster Professional 300m. A fost așteptat!

În ciuda vieții sale complicate, Bond are timp să bea o bere bună, să se bucure de lucruri fine și face multe altele purtând Omega Seamaster Professional 300m.

Ceasul are două coroane, un indicator care instant ne relevă caracteristicile istorice aferente. Una este folosită pentru a controla ceasul, în timp ce alta este folosită pentru eliberarea heliumului în exces. Pe lângă asta, diametrul de 42 de mm include indici skeletonizați și o margine festonată.

Modelul de serie folosește ceramica pentru corpul ceasului, iar anumite elemente sunt învechite artificial pentru a se evoca cu ușurință clasicismul forțat de prezența guvernamentală britanică asupra stilului. Clienții își vor putea alege singuri brățara preferată. Sunt două variante disponibile.

James Bond a purtat aproape constant acest ceas în „No time to die” și chiar l-a menționat, așadar îndeplinește multiple funcții utile agentului în misiunile sale.

Omega Seamaster Professional 300m1

Un lucru mai puțin știut, însă, este că actorul Daniel Craig a fost personal implicat în procesul de creație. Și-a dorit un ceas cu adevărat potrivit pentru ultima sa apariție în rolul de James Bond.

Omega Seamaster Professional 300m are un preț de plecare de 7.200 de euro și poate ajunge până la 8.100 de euro, în funcție de brățara dorită.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322