Omega Seamaster Aqua Terra

Omega Seamaster Aqua Terra – aurul olimpic!

Jocurile Olimpice sunt așteptate cu nerăbdare, chiar dacă spectatorilor nu li se va permite accesul fizic. Până la începerea lor oficială, ne putem delecta cu noul exemplar Seamaster Aqua Terra al Omega.

Ultimul ceas din seria pe care Omega a pregătit-o pentru a celebra Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 (chiar dacă ele au loc în 2021) este, așa cum se aștepta toată lumea, și cel mai special. Vestea bună, însă, este că Seamaster Aqua Terra nu va fi o iterație limitată!

Omega Seamaster Aqua Terra vine în două dimensiuni: 38 mm și 41 mm. Ambele sunt realizate din aur de 18k, însă au câteva diferențe notabile. Acestea vor putea fi observate de adevărații cunoscători.

Omega Seamaster Aqua Terra1

De departe par efectiv identice, dar la o inspecție atentă, există unele diferențe. Una este fereastra de dată trapezoidală de pe versiunea de 41 mm, comparativ cu fereastra circulară de pe versiunea de 38 mm. Ceasul mai mare are, de asemenea, cifre arabe care ocolesc cadranul, în timp ce cel mai mic nu. În cele din urmă, marcajele de oră aplicate au forme diferite.

Imprimat peste expoziția cristal de safir – care face loc calibrului intern Omega Co-Axial 8801 în 38 mm și 8901 în 41 mm – este sigla Tokyo 2020, completată cu o emblemă special concepută formată din pătrate și dreptunghiuri asimetrice.

Omega Seamaster Aqua Terra reprezintă, fără doar și poate, aurul olimpic. Pentru că trăim într-o perioadă în care toată lumea merită mulțumită, acest ceas vine în două variante care să fie pe placul tuturor.

Omega Seamaster Aqua Terra2

Prețul anunțat este de 16.900 de euro pentru varianta de 38 de mm și 17.800 de euro pentru cea de 41 de mm. Valorile exprimate sunt fără taxe specifice în România.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322