Omega De Ville Prestige Co axial Chronometer

Omega De Ville Prestige – un entry level excelent

Omega De Ville Prestige Co-axial Chronometer aduce pasionaților de orologerie un ceas care reflectă aceleași valori și mijloace de producție precum vedem la modelele cu complicații extraordinare. Este o caracteristică destul de rară!

Tendința de a discuta despre preț domină lumea orologeriei în prezent. Nu e greu de înțeles de ce se întâmplă acest lucru, însă trebui să depășim acest prag.

Chiar dacă pragurile valorice au tot crescut pentru principalele mărci arhicunoscute, încă avem la dispoziție variante care să ne ajute cu obținerea unui ceas care reprezintă un nume din industrie. Omega De Ville Prestige Co-axial Chronometer este unul dintre acestea.

Cu toate astea, acest model este de multe ori trecut cu vederea. Este un ceas rotund, cu cifre romane aplicate la orele pare și puncte la orele impare. Cadranul amintește mai degrabă de ceasurile cu cronometru Omega 30T2RG, dintre care unele aveau cadrane foarte asemănătoare cu acesta. Dimensiunea ceasului, de 39,5 mm, este chiar în punctul ideal pentru purtare, de asemenea.

Ca mecanism este folosit calibrul Omega 2500. Aceasta a fost prima mișcare coaxială produsă vreodată de Omega (este practic un 2892 foarte modificat) și când a debutat în 1999 a fost un mare lucru într-adevăr.

Omega De Ville Prestige Co-axial Chronometer are un preț de 3.220 de euro pentru că, în cele din urmă, accesibilitatea contează în anumite situații.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322