Omega – Ceasuri aniversare

Omega are un an plin. Cunoscuta orologerie sărbătoreşte în acest an un deceniu de la apariţia mecanismului co-axial, unul dintre atuurile companiei.

 

Modelul feminin Planet Ocean Jewellery, reprezentat cu graţie de Nicole Kidman, se anunţă deja un punct de atracţie important la Salonul de la Basel din acest an. Cum misiunea Apollo 11 celebrează în 2009 a 40-a aniversare, Omega scoate o ediţie limitată şi specială care omagiază spiritul de învingător al astronauţilor care au fost printre primii cuceritori ai spaţiului cosmic.

 

 

Nu în ultimul rând, Omega anunţă lansarea unei noi colecţii, avându-l că ambasador pe acelaşi George Clooney. Modelele masculine din Aqua Terra Collection au fost create având două versiuni de carcasă: 41,5 mm şi 38,5 mm, fiind înzestrate cu revoluţionarul mecanism Omega Co-Axial 8500/8501. Cele două versiuni de carcasă permit doamnelor şi domnişoarelor să poarte cu graţie şi ergonomie absolută acest model masculin care are valenţe unisex şi care este preferat şi de publicul feminin.  

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322