Omagiu legendei “The Voice” – Oris Frank Sinatra Worldtimer

Producătorul elveţian şi-a dorit un model cu totul şi cu totul special. Carcasa din aur roz cântăreşte 80 de grame şi, ca particularitate, oferă un nivel ridicat de confort graţie prinderii flexibile a curelei. Practic, pivoţii care ţin telescopul sunt mobili ceea ce permite curelei să urmeze îndeaproape forma încheieturii.

Coroana din aur masiv şi cele două butoane laterale deservesc mecanismul complex ce permite afişarea orei, în paralel, pe două fuse orare diferite. Rotorul roşu specific Oris este vizibil prin capacul transparent al carcasei, alături de semnătura lui Frank Sinatra. Finisarea impecabilă a ceasului este egalată de exclusivismul cutiei în care este livrat. Ambalajul poate servi şi ca humidor deoarece include un compartiment din piele special, destinat păstrării trabucurilor.

Ediţia limitată Frank Sinatra include şi o versiune cu carcasă din oţel produsă în 2090 de exemplare, fără GMT, dar cu indicator al rezervei de mers. Asemeni “rudei” din aur roz, cutia poate avea şi funcţia de humidor iar pentru curea s-a folosit aceeaşi piele rară de pisică de mare. Preţul este de aprox 2000 euro pentru versiunea cu carcasă din oţel şi 6800 euro pentru ediţia din aur roz.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322