lange

Odysseus, un nou capitol pentru A. Lange & Söhne

lange

Elegant și totodată sport, Odysseus este un ceas creat pentru cei care iubesc orologeria de înaltă clasă, dar au și o viață foarte activă.

Un ceas din oțel smart-casual, care să se potrivească diferitelor ocazii, a fost îndelung cerut de clienții fideli A. Lange & Söhne, dar și de colecționari. Astfel a apărut Odysseus, cu un design complet diferit de ce-am mai văzut până acum la nemți, plus un mecanism automat brand-new și funcții imposibil de copiat (week/day). Însă Lange nu renunță la eleganță și detalii prețioase nici când lucrează în oțel. Odysseus este discret, subțire, cu un diametru de 40,5 mm și are o comfortabilă brățară integrată, din același material fin.

Modelul extrem de versatil este primul din cea de-a 6-a linie de ceasuri și marchează 25 de ani de la renașterea A. Lange & Söhne. Lansarea deschide, astfel, un nou capitol și o nouă direcție pentru brand-ul german de ceasuri. Cu un preț care depășește 28.000 de dolari, Odysseus se bate pe același segment cu mai clasicele Nautilus și Royal Oak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.