lange

Odysseus, un nou capitol pentru A. Lange & Söhne

lange

Elegant și totodată sport, Odysseus este un ceas creat pentru cei care iubesc orologeria de înaltă clasă, dar au și o viață foarte activă.

Un ceas din oțel smart-casual, care să se potrivească diferitelor ocazii, a fost îndelung cerut de clienții fideli A. Lange & Söhne, dar și de colecționari. Astfel a apărut Odysseus, cu un design complet diferit de ce-am mai văzut până acum la nemți, plus un mecanism automat brand-new și funcții imposibil de copiat (week/day). Însă Lange nu renunță la eleganță și detalii prețioase nici când lucrează în oțel. Odysseus este discret, subțire, cu un diametru de 40,5 mm și are o comfortabilă brățară integrată, din același material fin.

Modelul extrem de versatil este primul din cea de-a 6-a linie de ceasuri și marchează 25 de ani de la renașterea A. Lange & Söhne. Lansarea deschide, astfel, un nou capitol și o nouă direcție pentru brand-ul german de ceasuri. Cu un preț care depășește 28.000 de dolari, Odysseus se bate pe același segment cu mai clasicele Nautilus și Royal Oak.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322