Noutăţi Oris

Primul model se leagă de pilotul Darryl O’Young, campion PCCA Clasa A şi maşina cu care concurează, un Porsche 997. Oris l-a ales pe Darryl pentru a primi cel mai recent ceas TT3, redesenat într-un mod mai sportiv şi mai dinamic ca niciodată. Vor fi produse 997 de exemplare, adică numărul de cod sub care funcţionează maşina Porsche 911 GT3 RSR.

Cadranul este decupat în mod similar cu jantele maşinii, iar numeralele folosite sunt de acelaşi font cu cele folosite de Porsche. Mecanic vorbind, avem de a face cu un calibru automatic cu ore, minute, secunde şi dată, plasat într-o carcasă din oţel inoxidabil tratat PVD.

Al doilea ceas este un BC3 Sportsman, o redesenare a unui model pentru piloţi foarte popular produs de Oris. Versiunea din 2010 vine într-o carcasă de 42mm care, la fel ca precedentul, găzduieşte un mecanism automatic. Numele Sportsman se leagă de primul nivel al clasificării pentru piloţii acrobaţi şi datează din vremea în care Oris avea un parteneriat cu Don Vito Wyprächtiger, un acrobat foarte apreciat. BC3 beneficiază de o coroană înfiletabilă şi o rezistenţă la presiuni mari, numerale superluminova şi, nu în ultimul rând, o fereastră de dată poziţionată în dreptul orei 6.

Via watch-happening.blogspot.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322