panerai

Noutăți de la Panerai

panerai

Cu noile modele – Radiomir California și Radiomir California, italienii de la Panerai inovează prin noi tehnici și materiale pentru a celebra trecutul brand-ului faimos.

În ultimele luni, Panerai a început să folosească materiale inovatoare pentru noile modele de ceasuri: eco-titan la Submersible Mike Horn, corbtech la Marina Militare și o combinație titan-ceramică pentru versiunea Guillaume Néry. În plus, a lansat și o nouă gamă de cadrane albastre și verzi. Iar cu Radomir atacă flancul trecutului cu două modele retro, care amintesc de stilul original Panerai.

Radomit California este o reinterpretare a modelului de diving lansat de brand în 1936. Are o carcasă din oțel, cu un diametru de 47 mm, etanș la 100 metri, mecanism mecanic și un calibru P3000, care îi oferă o rezervă de energie de trei zile. Al doilea Radomir nou, „8 Giorni Brevettato” păstrează aspectul vintage, însă mult mai subtil, grație cadranului negru. Așa cum sugerează și numele, ceasul cu un calibru P5000 are o rezervă de energie de 8 zile.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322